Siirry sisältöön
Lahjoita

Kesätyö 15–17-vuotiaille: Sisällön­tuottaja TET.fi-palveluun (2 paikkaa)

04.03.2024

Jaa

Kesätyö kestää kaksi viikkoa ja siitä maksetaan 500 euroa. Työ ajoittuu kesäkuulle. Lue lisää alta!

TET.fi on Lasten ja nuorten säätiön palvelu, joka tekee TET-paikan tarjoamisen ja hakemisen helpoksi kaikille työpaikoille ja sadoille tuhansille nuorille. 

Etsimme nyt kesätöihin kahta 15–17-vuotiasta sisällöntuottajaa suunnittelemaan, käsikirjoittamaan ja kuvaamaan yhdessä sisältöä TET.fi:n TikTok-tilille. Työ ajoittuu kesäkuulle yhteensä kahdelle viikolle, ja tarkasta ajankohdasta on mahdollista sopia. 

Videot kuvataan Lasten ja nuorten säätiön viihtyisällä toimistolla Helsingin Kruununhaassa tai lähistöllä. Sisällöntuottajien toivotaan esiintyvän itse videoilla. Lasten ja nuorten säätiön henkilökunta auttaa ja ohjaa videoiden suunnittelussa ja tekemisessä. 

Voit hakea kesätyötä TET.fi:n sisällöntuottajana yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Yhdessä hakiessa mainitkaa molemmat hakemuksissa toisenne ja että haette yhdessä. Voitte lähettää myös yhteisen hakemuksen. 

Mitä odotamme sinulta? 

Eduksi katsotaan kiinnostus ja osaaminen videoiden suunnittelusta ja kuvaamisesta, aiempi kokemus videoiden tekemisestä (esimerkiksi omaan sosiaaliseen mediaan), esiintymiskokemus, rohkeus ja mielikuvitus. 

Valittujen henkilöiden tulee osata käyttää kuvaukseen tarvittavaa kalustoa (laadukkaalla kameralla varustettu älypuhelin tai videokamera, molemmissa tapauksissa myös ulkoinen mikrofoni). Kuvauksissa on mahdollista käyttää työpaikan kuvauskalustoa. 

Monipuolinen kielitaito, kuten ruotsin tai englannin osaaminen, katsotaan eduksi.  

Sinun tulee täyttää 15 vuotta vuonna 2024 tai olla korkeintaan 17-vuotias työn alkaessa. 

Miten haen? 

Lähetä vapaamuotoinen teksti- tai videohakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@nuori.fi . Kerro hakemuksessa erityisesti aiemmasta kokemuksestasi videoiden tekemisessä. Millaisia videoita olet tehnyt vaikkapa someen? Voit myös kertoa, jos sinulla on jo alustavia ideoita siitä, millaisia videoita haluaisit toteuttaa TET.fi:n TikTok-kanavalle. 

Kerro hakemuksessa koko nimesi, ikäsi ja missä asut. Kerro myös, mitkä kaksi viikkoa kesäkuussa sinulle sopisivat parhaiten kesätyön ajankohdaksi. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2024.

Järjestämme haastattelut aikavälillä 2.–17.4.2024. Vastaamme kaikille hakijoille sähköpostitse 19.4. mennessä.  

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön.

TET.fi:n löydät TikTokista nimellä tet_fi

Lisätietoja

Heidi Harju

Heidi Harju

ohjelmapäällikkö, TET.fi-palvelu

p. 050 428 2031

Voit kysyä kesätyöstä Heidiltä seuraavina ajankohtina:

  • 19.3. klo 15–16 ja
  • 21.3. klo 14–15.

Kesätyö on OP:n piikkiin 

OP Uusimaa tarjoaa vuonna 2024 tukea yhteensä 500 nuoren työllistämiseksi. TET.fi sisällöntuottajien kesätyön palkka rahoitetaan OP:n Kesätyö OP:n piikkiin -ohjelmasta. Voit lukea ohjelmasta lisää ja selata muita avoimia kesätyöpaikkoja OP:n verkkosivuilta

Jaa

Lue lisää

Tulevaisuuskoulu kutsuu nuoret Tulevaisuuspäivän livelähetykseen oppimaan tulevaisuusajattelua

Lasten ja nuorten säätiö kiittää viidestä Read Hour -kampanjasta

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusselosteKeräyslupa

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö