Siirry sisältöön

Toiminta

Tarjoamme lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Tutustu toimintaamme alta.

Dreams

Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelman tavoitteena on vahvistaa nuorten uskoa tulevaan ja kannustaa nuoria ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan. Vierailuilla yläkouluikäiset ja toisella asteella opiskelevat nuoret kuulevat erilaisten innostajien eli dreamstereiden omakohtaisia kasvutarinoita.

Lue lisää
Kuvassa ovat dreamsterit Jannika B, Christoffer Strandberg, Tommy Lindgren, Pete Parkkonen, Krista Kosonen, Essi Hellén.
Tulevaisuuskoulun logo.

Tulevaisuus­koulu

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan ja nuoret tulevat kasvamaan tulevaisuuteen, joka on radikaalisti erilainen kuin nykyhetki. Tulevaisuuskoulussa nuoret oppivat taitoja ja tietoja, jotka auttavat kohtaamaan nopeasti muuttuvan ja epävarman tulevaisuuden sekä vaikuttamaan sen muotoutumiseen. Opettajille ja kasvattajille Tulevaisuuskoulu tarjoaa tukea ja työvälineitä, joiden avulla tulevaisuuden voi ottaa osaksi omaa opetusta ja työtä.

Read Hour

Kampanja haastaa koko Suomen lukemaan tunniksi YK:n kansainvälisenä lukutaitopäivänä 8. syyskuuta.

Read Hour -logo.

Hankkeet

Katso, mitä olemme tehneet yritysten kanssa

Yhteistyömme yritysten kanssa pohjautuu nuorten tarpeisiin. Päätavoite on aina vahvistaa nuorten hyvinvointia. Lisäksi kaikki toimintamme kytkeytyy YK:n kestävän kehityksen Agenda2030-tavoitteisiin. Haluamme olla järjestökentän paras yritysvastuukumppani. Meillä on valmiita ratkaisuja yritysten yhteiskuntavastuutyöhön, mutta räätälöimme ketterästi myös uusia avauksia.

Lue yritysyhteistyöstä

Päättyneet hankkeet

Voit tutustua päättyneisiin hankkeisiimme tällä sivulla.

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö