Siirry sisältöön

Toiminta

Tarjoamme lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Tutustu toimintaamme alta.

Dreams

Dreams liputtaa unelmoinnin puolesta. Jokaisen nuoren on uskallettava unelmoida ja koettava voivansa vaikuttaa tulevaisuuteensa omilla teoillaan.

Lue lisää

Read Hour

Kampanja haastaa koko Suomen lukemaan tunniksi YK:n kansainvälisenä lukutaitopäivänä 8. syyskuuta.

TET.fi-palvelu

Lasten ja nuorten säätiö kehittää yhteistyössä Alma Median ja Monsterin kanssa palvelua, joka tulee kasvattamaan merkittävästi TET-paikkojen määrää ja tekee TET-jaksoista entistä mielekkäämpiä sekä nuorille että yrityksille. Mukana kehitystyössä on joukko nuoria ja oppilaitoksia.

Tulevaisuus­koulu

Tulevaisuuskoulussa nuoret oppivat taitoja ja tietoja, jotka auttavat kohtaamaan nopeasti muuttuvan ja epävarman tulevaisuuden sekä vaikuttamaan sen muotoutumiseen. Opettajille ja kasvattajille Tulevaisuuskoulu tarjoaa tukea ja työvälineitä, joiden avulla tulevaisuuden voi ottaa osaksi omaa opetusta ja työtä.

Hankkeet

Kestävä rahasuhde

Rahan ei pitäisi aiheuttaa nuorille murheita. Haluamme tukea erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien nuorten rahasuhteen rakentumista kestävälle pohjalle.

Mahdolliset maailmat

Mahdolliset maailmat -hankkeessa tulevaisuustyöskentely yhdistyy roolipelaamisen menetelmiin ennennäkemättömällä tavalla.

Sanoita parempi maailma

Sanoita parempi maailma -toiminnassa nuoret kirjoittavat rap-lyriikoita omasta ja ympäröivän maailman tulevaisuudesta. Toimintaa toteutetaan Suomessa ja kehittyvissä maissa.

Katso, mitä olemme tehneet yritysten kanssa

Yhteistyömme yritysten kanssa pohjautuu nuorten tarpeisiin. Päätavoite on aina vahvistaa nuorten hyvinvointia. Lisäksi kaikki toimintamme kytkeytyy YK:n kestävän kehityksen Agenda2030-tavoitteisiin. Haluamme olla järjestökentän paras yritysvastuukumppani. Meillä on valmiita ratkaisuja yritysten yhteiskuntavastuutyöhön, mutta räätälöimme ketterästi myös uusia avauksia.

Lue yritysyhteistyöstä

Päättyneet hankkeet

Voit tutustua päättyneisiin hankkeisiimme tällä sivulla.

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö