Siirry sisältöön

TET.fi

TET.fi on verkkopalvelu, joka yhdistää työnantajat ja TET-paikan hakijat. Valtakunnallinen verkkopalvelu avataan vuonna 2023.

TET.fi tekee TET-paikkojen tarjoamisen ja niiden löytämisen helpoksi kaikille työnantajille ja sadoille tuhansille nuorille.  

Lasten ja nuorten säätiö kumppaneineen on rakentamassa Suomen suurinta ja tunnetuinta TET-paikkoja välittävää valtakunnallista verkkopalvelua. Palvelun tuloksena TET-paikat Suomessa lisääntyvät ja monipuolistuvat. Yritykset saavat käytännönläheisen keinon innostaa nuoria omalle alalleen, ja sivusto helpottaa oppilaitosten roolia TET-paikkojen järjestämisessä.

TET.fi -palveluun tuotetaan laadukkaita verkkopedagogisia sisältöjä tärkeimmistä työelämätaidoista ja materiaaleja harjoittelujakson toteuttamisen tueksi. Materiaalit ovat sekä oppilaitosten että TET-paikkojen tarjoavien työnantajien hyödynnettävissä.

Työnantaja, tule mukaan käynnistämään uutta TET.fi-palvelua! 

TET.fi-palvelu avataan ja lanseerataan vuonna 2023. Etsimme nyt seuraaville vuosille kumppaneita, jotka haluavat tuoda nopeasti muuttuvaa työelämää lähemmäksi nuoria uuden TET.fi:n avulla. Etsimme yrityksiä, jotka tarjoavat palvelussa TET-paikkoja sekä yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan palvelun kumppaneina. Tarjoamalla monipuolisempia TET-mahdollisuuksia kaikille lisäämme työelämän monimuotoisuutta ja vastaanottavuutta.

Olettehan meihin yhteydessä, jos haluatte olla mukana!

Lisätietoja saat Heidiltä sähköpostitse heidi.harju@nuori.fi tai soittamalla 050 428 2031.

Lisätietoja

Heidi Harju

Ohjelmapäällikkö

heidi.harju@nuori.fi

050 428 2031

Jani Loikkanen

Verkkopedagogiikan asiantuntija

jani.loikkanen@nuori.fi

040 168 7531

TET.fi-palvelua tukemassa:

Alma Median, Joblyn, Kulttuuriosuustoiminnan säätiön ja opetus- ja kulttuuriministeriön logot.

Lasten ja nuorten säätiö kehittää yhteistyössä Alma Median ja Joblyn kanssa TET.fi-palvelua. Kehittämistyötä tukevat myös Kuluttajaosuustoiminnan säätiö (KOT-säätiö) ja opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lue lisää:

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö