Siirry sisältöön
Lahjoita

Nuoret sanoittavat parempaa maailmaa Helsingin Kirjamessuilla Hassan Maikalin kanssa

12.10.2022

Jaa

Lasten ja nuorten säätiö on mukana Helsingin Kirjamessuilla 27.10.2022 klo 10.30–11.00 Esplanadi-lavalla.

Lasten ja nuorten säätiö osallistuu Helsingin Kirjamessuille yhdessä nuorten ja laulaja-lauluntekijä Hassan Maikalin kanssa. Ohjelmaosiossa sukelletaan rap-lyriikoiden maailmaan: miten sanoituksilla voidaan ilmentää ajatuksia ja vaikuttaa? Tutustumme myös Sanoita parempi maailma -toimintaan , jossa eri-ikäiset nuoret ovat sanoittaneet ja äänittäneet omia kappaleita.

Kirjamessujen ohjelman juontavat helsinkiläisen Puistopolun peruskoulun ysiluokkalaiset. Luokka osallistui Lasten ja nuorten säätiön toimintaan vuonna 2021 tekemällä oman kappaleensa Tulevaisuus miltä se näyttää 

“Tervetuloa katsomaan meidän ohjelmaa! Meidän tekemä musiikkivideo näytetään siellä. Haluamme vaikuttaa biisillä siihen, että ihmiset tajuisivat, että ilmastonmuutos on vakava asia ja meidän kaikkien pitäisi tehdä jotain sen pysäyttämiseksi tai edes hidastamiseksi”, sanovat ohjelman juontajat Venla, Ella ja Joanna

Sanoita parempi maailma -toiminnassa eri-ikäiset nuoret käsittelevät kestävää tulevaisuutta ja Agenda2030-tavoitteita rap-lyriikoiden avulla. Toimintaa toteutetaan Suomen lisäksi Senegalissa ja Etelä-Afrikassa ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella. 

Lue ohjelmasta Helsingin Kirjamessujen verkkosivuilla:

Siirry Helsingin Kirjamessujen sivuille tästä

Lisätietoja:

Mari-Anne Arpiainen.

Mari-Anne Arpiainen

Asiantuntija

mari-anne.arpiainen@nuori.fi

044 777 2604

Liisi Virta

Tuottaja

liisi.virta@nuori.fi

040 707 7763

Jaa

Lue lisää

Lasten ja nuorten säätiö kiittää viidestä Read Hour -kampanjasta

Lastensuojelu­laitoksessa asuvien nuorten elämä ja tulevaisuuden toiveet muotoutuivat virtuaaliseksi runoteokseksi

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö