Siirry sisältöön
NUORELLE

Opettaja! Vinkkaa TET.fi:stä oppilaillesi 

Olemme avanneet hakupalvelun, jonka avulla oppilaasi voivat hakea heitä kiinnostavia TET-paikkoja. Uuden palvelumme avulla TET-paikat Suomessa lisääntyvät ja monipuolistuvat. Tällä hetkellä TET-paikkoja voi hakea pääosin pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen ja Imatran alueilta. Laajennamme parhaillaan palvelua koskemaan koko Suomea.  

TET.fin tarjoamat materiaalit ovat avoimia kaikille. Ota ne käyttöösi, vaikka alueesi TET-paikat eivät vielä löytyisi sivustolta.

Ota opettajan materiaalit käyttöön

Opettajille ja opoille suunnattu materiaali koostuu kahdesta oppitunnista, joista ensimmäinen on tarkoitettu TET-viikkoon valmistautumiseen ja toinen TET-viikon purkamiseen.

Voit ladata materiaalin koneellesi ja heijastaa luokallesi. Materiaalin ensimmäiseltä sivulta löydät lisäohjeita materiaalin hyödyntämiseen.

Valmistautuminen TET-viikkoon (PowerPoint-tiedosto)

TET-viikon hyödyntäminen jatkossa (PowerPoint-tiedosto)

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella, niin saat TET.fi:n ajankohtaiset kuulumiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Näin nuori hakee TET-paikkoja TET.fi:ssä

Nuoret pääsevät hakemaan paikkoja TET.fi:n etusivulta . Nuoret vastaavat kysymyksiin koskien harjoittelun paikkakuntaa, ajankohtaa sekä valitsevat heitä kiinnostavia työn ominaisuuksia.  

Hakutoiminto ehdottaa nuorelle sopivaa TET-paikkaa ja nuori pääsee tutustumaan TET-paikkailmoitukseen. Nuori voi halutessaan selata myös muita paikkakuntansa TET-paikkailmoituksia.

Jokaisen TET-paikkailmoituksen lopussa on ohjeet paikan hakemiseen. Työpaikasta riippuen TET-paikkaa haetaan sähköpostilla, lomakkeella tai soittamalla. Suosittelemme nuoria hakemaan ainakin kolmeen TET-paikkaan, jotta heillä on paremmat mahdollisuudet saada toivomansa paikka.  

Kolme nuorta katsoo läppäriä

Ota työelämätaito­materiaalit osaksi opetusta

TET.fi -palveluun tuotetaan laadukkaita verkkopedagogisia sisältöjä tärkeimmistä työelämätaidoista. Tällä hetkellä materiaaleja on tarjolla ajan- ja energian hallinnasta, verkostoitumisesta ja jatkuvasta oppimisesta. Materiaalit sopivat osaksi luokkaopetusta. Voit myös ohjata nuoret opiskelemaan materiaaleja itsenäisesti.

Lisätietoja

Jani Loikkanen

Projektipäällikkö

jani.loikkanen@nuori.fi

040 168 7531

Nuorelle
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö