Siirry sisältöön
Lahjoita

Joulukeräys

Yritys, anna tänä jouluna lapsille ja nuorille lahjaksi se tärkein: toivoa vuodelle 2023. Tee lahjoitus Lasten ja nuorten säätiölle.

Tulevaisuususko on merkittävä lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttava tekijä. Juuri nyt moni lapsi ja nuori kantaa huolta tulevasta : vain alle puolet suomalaisista nuorista uskoo ihmiskunnan kykyyn tai haluun ratkaista aikamme suuria ongelmia kuten ilmastokriisiä, sotia ja pandemioita. Synkkä aika vaatii tekoja: meidän aikuisten tulee kasvattaa toivoa.

Tee lahjoitus nyt

Tekemällä tänä jouluna lahjoituksen Lasten ja nuorten säätiölle olette mukana vahvistamassa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa käytännön teoin. Vastaamme toiminnallamme tarpeisiin, jotka nousevat suomalaisten lasten ja nuorten arjesta. Tarjoamme nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia rakentaa tulevaisuutta.

Laajojen yhteistyöverkostojen avulla tavoitamme vuosittain yli 50 000 lasta ja nuorta ympäri maata. Toimintamme on osoitettu vaikuttavaksi, ja kuulemme jatkuvasti lapsia ja nuoria toimintamme kehittämiseksi. Avullanne voimme tehdä tulevana vuonna vielä vaikuttavampia tekoja.

Tee lahjoitus nyt

Kiitoksena lahjoituksestanne saatte hyvän mielen lisäksi

  • viestintämateriaalit, joilla pystytte helposti kertomaan tekemästänne lahjoituksesta
  • yrityksenne nimen vuoden alussa julkaistavaan Kauppalehden koko sivun kiitosilmoitukseen.

“Kriisien maailmassa tarvitaan toivoa”

Lue Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Olli Alasen koko kirjoitus blogistamme.

Siirry blogiin

Mitä lahjoituk­sellanne voidaan saada aikaan?

2400 eurolla

Vahvistamme yli 60 nuoren tulevaisuususkoa auttamalla heitä tunnistamaan omia vahvuuksiaan, vahvistamaan tulevaisuudessa tarvittavia taitoja ja ottamaan askelia kohti työelämää.

5000 eurolla

Valamme tulevaisuususkoa 1000 nuoreen vaikuttavilla kouluvierailuilla, jotka auttavat nuoria näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia.

10 000 eurolla

Työskentelemme pitkäjänteisesti 20 haavoittuvassa elämäntilanteessa olevan nuoren kanssa. Vahvistamme nuorten itsetuntemusta ja vähennämme riskiä syrjäytyä.

Keräyslupa RA/2021/1691. Voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 13.12.2021.

Lisätietoja:

Olli Alanen

Toiminnanjohtaja

olli.alanen@nuori.fi

050 502 5007

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö