Dreams

Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan.

Monet ihmiskunnan suurimmista saavutuksista ovat saaneet alkunsa unelmasta – unelmasta olla turvassa, menestyä, pitää yhteyttä muiden kanssa tai tehdä jotain, mitä kukaan ei ole tehnyt ennen.

Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan. Jokaisen unelma ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi ja jaetuksi. Unelmat tuovat yhteen ihmisiä, niillä rakennetaan luottamusta tulevaisuuteen ja laitetaan liikkeelle suuria muutoksia. Ensimmäistä kertaa historiassa meillä on tekniset mahdollisuudet unelmoida maailmanlaajuisesti reaaliajassa. Kannustetaan nuoria kohti unelmiaan ja laitetaan liikkeelle hyvien muutosten aalto nuorille, yhteisöille, kaikkialle.

MIKÄ ON DREAMS?

Dreams vie nuorille kannustavaa viestiä: unelmointi on hyvästä – unelmien eteen kannattaa tehdä työtä. Unelmia kohti mennään etsimällä omia vahvuuksia ja innostuksen kohteita. Haastamme nuoria unelmoimaan ja ottamaan konkreettisia askeleita 30 päivän ajan. Dreamsin kohderyhmänä on koko kouluyhteisö: oppilaat, opettajat ja oppilaiden vanhemmat.

Ohjelman ytimessä on Dreamstereiden yläkouluvierailut. He ovat kaikki tunnettuja suomalaisia ja kertovat vierailuillaan omista elämänkokemuksistaan ja unelmien tärkeydestä sekä pitkäjänteisestä työstä, jota niitä kohti pyrkiminen vaatii. Samalla he haastavat koko kouluyhteisön – sekä itsensä – erilaisiin 30 päivää kestäviin haasteisiin. Haasteet voivat olla pienen pieniä tai tie suurempaan tavoitteeseen. Tärkeintä on itsensä haastaminen ja oman juttunsa etsiminen. Päivittäin toistuvana haasteena voi olla vaikka jonkin taidon treenaus, päivittäinen hyvä teko, liikuntahetki, uuteen ihmiseen tutustuminen, positiivinen ajatus itsestä tai nukkumaan meno ajoissa.

Jos haluat Dreams-vierailun oppilaitokseesi, ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Dreamsillä vahvistamme nuorten elämäntaitoja, joiden avulla nuori tähtää kohti onnellista ja tasapainoista aikuisuutta. Inspiroimme kymmeniätuhansia 13-16-vuotiaita nuoria positiiviseen elämänkatsomukseen ja rohkaisemme heitä löytämään omat vahvuutensa, unelmoimaan ja tekemään töitä unelmiensa eteen. Samalla haluamme herättää laajempaa yhteiskunnallista keskustelua nuorison hyvinvoinnista ja heidän tulevaisuudennäkymistään.

Dreamsin ensimmäinen vuosi huipentui Unelmafoorumiin. Unelmafoorumi toi yhteen lähes 700 yläkouluikäistä nuorta ja 100 opettajaa kaikista niistä kouluista, joissa Dreams-kouluvierailu järjestettiin. Lue lisää: www.unelmafoorumi.fi

Kokeile 30 päivän haastetta – #Dreamsteri

Kokeilemalla rohkeasti erilaisia haasteita  voi löytää oman juttunsa ja edetä kohti unelmiaan. Apuna haasteiden seuraamisessa ja jakamisessa on 30 päivän haasteita varten räätälöity Thirty for Dreams -applikaatio, mutta haasteen voi tehdä mainiosti myös ilman sitä. Omia ja yhteisiä haasteita voi jakaa ja muita kannustaa some-kanavissa hashtagilla dreamsteri. Dreams.fi löytyy Instagrammista, Facebookista, Twitteristä ja Snapchatistä.

Thirty for Dreams -applikaatio on nyt ladattavissa Android, iPhone- ja Windows-puhelimille. Lataa sovellus täältä.

Kuva-applikaatiosta_w

 

empower_by_nokia