Dreams

Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan.

Monet ihmiskunnan suurimmista saavutuksista ovat saaneet alkunsa unelmasta – unelmasta olla turvassa, menestyä, pitää yhteyttä muiden kanssa tai tehdä jotain, mitä kukaan ei ole tehnyt ennen.

Dreams-ohjelman tavoitteena on vahvistaa nuorten uskoa tulevaan ja kannustaa nuoria ottamaan konkreettisia askeleita kohti unelmiaan. Yhteistyössä koulujen kanssa toteutettava Dreams tavoittaa vuosittain lähes 25 000 yläkoululaista eri puolilta Suomea.

Nuorten lisäksi ohjelma kohdistetaan myös koulujen henkilökuntaan ja oppilaiden vanhempiin, jotka haastetaan mukaan tukemaan nuoria sekä myös tavoittelemaan omia unelmiaan.

Innostajina dreamsterit

Vahvaa Dreams-sanomaa nuorille kouluihin vievät muusikko Pete Parkkonen, näyttelijä Krista Kosonen, näyttelijä Pamela Tola, muusikko Tommy Lindgren, näyttelijä Essi Hellén, yrittäjä Laura Peippo ja tanssija Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Ruotsinkielisinä Dreamstereinä toimivat muusikko Jannika B, näyttelijä Christoffer Strandberg ja maailman paras aivovammapotilas Robson Lindberg.

Kouluvierailuilla Dreamsterit kertovat oman elämäntarinansa kautta siitä, kuinka jokainen voi löytää omat vahvuutensa ja kaikilla on oikeus unelmiin.

Jos haluat Dreams-vierailun oppilaitokseesi, ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Dreams-kouluvierailut mahdollistavat Nokia, Urlus-säätiö sekä Evald ja Hilja Nissin säätiö. Ohjelman ruotsinkielisiä kouluvierailuja rahoittavat Brita Maria Renlundin muistosäätiö ja Svenska kulturfonden.

Lasten ja nuorten säätiön lähettiläinä ovat aiemmin toimineet Veikka Gustafsson, Samppa Lajunen, Jarkko Nieminen, Heli Kruger, Tiia Piili, Peter Nyman, Lenni-Kalle Taipale, Mikko Leppilampi, Eva Wahlström, Jani Toivola ja Anna Puu.

empower_by_nokia