Oulun Tähtisirkus

Oulun Tähtisirkus tekee Tenhossa sosiaalista sirkusta nuorten kanssa.

Tähtisirkuksen toiminnassa nuoret tutustuvat sirkuksen eri lajeihin ja pääsevät kokeilemaan sirkusta monipuolisesti. Toiminnassa nuori löytää omat kiinnostuksen kohteensa lajien kirjosta. Ohjaajat innostavat ja tukevat nuorten harjoittelua. Tähtisirkuksella kokoontuu sekä avoin sirkusklubi että vierailee yhteistyökumppaneiden kautta tavoitettuja ryhmiä. Yhdessä olo ja myös yhteinen ajanvietto on toiminnassa tärkeässä roolissa.

Sirkuksessa nuoret oppivat toimimaan muiden ihmisten kanssa, asettavat itselleen tavoitteita ja sitoutuvat niiden saavuttamiseen. Toiminta kannustaa osallistujia liikkumaan, herättelee osallistujien luovaa ajattelua ja auttaa osallistujia löytämään itsestään uusia puolia. Näiden karttuneiden elämäntaitojen avulla osallistujien on helpompaa siirtyä kohti opintoja tai työelämää.

Oulussa sirkustoimintaa toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupungin työllisyyspalvelujen ja muun työllisyysringin kanssa. Oulun Tähtisirkus tarjoaa monipuolista ja tasokasta sirkustaiteen opetusta kaikille ikäluokille. Pääasiallisena kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret.

Siirry Oulun Tähtisirkuksen verkkosivuille

logot-tenho-fi