Siirry sisältöön
Lahjoita

Avaimia omaan polkuun -opas

Avaimia omaan polkuun - taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena -opas kuvaa nuorten ohjaus- ja palveluverkostoa ja taiteen paikkaa osana ilman koulutus- ja työpaikkaa olevien nuorten palveluja. Opas on tehty osana vuonna 2018 päättynyttä Tenho-hanketta.

Avaimia omaan polkuun -opas

Avaimia omaan polkuun – taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena -opas kuvaa nuorten ohjaus- ja palveluverkostoa ja taiteen paikkaa osana ilman koulutus- ja työpaikkaa olevien nuorten palveluja. Opas on koottu yhdessä Laurea-ammattikorkeakoulun ja Nuorisotutkimusseuran kanssa.

Lataa Avaimia omaan polkuun -opas tästä (PDF).

Opas on laadittu ennen EU:n saavutettavuusdirektiivin voimaantuloa. Yllä oleva PDF-julkaisu ei täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Oppaaseen viittaaminen

Osa 1:
Jussilainen, Anna, Merja Nätkinniemi & Tuomas Tirkkonen (2018). Nuori palveluviidakossa. Julkaisussa: Lasten ja nuorten säätiö (toim.). Avaimia omaan polkuun – taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena.

Osa 2:
Jussilainen, Anna, Merja Nätkinniemi & Tuomas Tirkkonen (2018). Nuori taidetoiminnassa. Julkaisussa: Lasten ja nuorten säätiö (toim.). Avaimia omaan polkuun – taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena.

Osa 3:
Stiller, Ira & Fanny Vilmilä (2018). Taideohjaajan eri roolit. Julkaisussa: Lasten ja nuorten säätiö (toim.). Avaimia omaan polkuun – taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena.

Osa 4:
Stiller, Ira & Fanny Vilmilä (2018). Nuoruus elämänvaiheena. Julkaisussa: Lasten ja nuorten säätiö (toim.). Avaimia omaan polkuun – taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena.

Osa 5:
Stiller, Ira & Fanny Vilmilä (2018). Moniammatillinen yhteistyö. Julkaisussa: Lasten ja nuorten säätiö (toim.). Avaimia omaan polkuun – taidetoiminta nuorten elämäntaitojen tukena.

Lisätietoja

Kunta- ja oppilaitosyhteistyön päällikkö

Merja Kokko

merja.kokko@nuori.fi

044 240 3207

Avaimia omaan polkuun -opas on tehty Lasten ja nuorten säätiön Tenhossa . Tenhossa ilman koulutus tai työpaikkaa olevat nuoret tekivät taidetta kuudella eri paikkakunnalla Suomessa vuosina 2015-2018.

Tenhon toteuttajia olivat Lasten ja nuorten säätiön lisäksi Laurea-ammattikorkeakoulu, Nuorisotutkimusseura, Oulun Tähtisirkus, Pirkanmaan elokuvakeskus, Sirkus Magenta, Vaara-kollektiivi sekä Varkauden teatteri. Toteuttajat tekivät yhteistyötä osarahoittajien Helsingin, Kajaanin, Oulun, Tampereen, Vantaan ja Varkauden kaupunkien sekä Kainuun soten ja Kainuun liiton kanssa.

Kolmevuotisen Tenhon rahoitti Euroopan sosiaalirahasto ja Suomessa valtakunnallisia rahoitusta hallinnoiva viranomainen oli sosiaali- ja terveysministeriö.

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö