Lämmin kiitos kaikille Elämäntaitojen äärelle -tilaisuuksissa mukana olleille!

Järjestimme loppuvuodesta 2018 kolme Elämäntaitojen äärelle -tilaisuutta, joissa jaettiin kokemuksia ja käytäntöjä nuorten elämäntaitojen ja työelämävalmiuksien vahvistamisesta nivelvaiheessa. 

Turussa (29.11.2018), Keravalla (4.12.2018) ja Tampereella (11.12.2018) järjestetyt tilaisuudet oli tarkoitettu nuorisotyön ammattilaisille, kuntapäättäjille, yrityksille sekä sosiaali-, kulttuuri- ja terveysalan ammattilaisille. Mukana oli tietysti myös Valma-ryhmissä opiskelevia nuoria, sekä heidän coacheinaan toimineita ammattikorkeakouluopiskelijoita.

Tilaisuuksien teemoja olivat: Miten nuori vahvistaa elämäntaitojaan sirkuksen, musiikin tai elokuvanteon avulla? Miten AMK-opiskelijat voivat kulkea nuorten rinnalla ja tukea heitä? Millainen yritysyhteistyö tukee nuorta jatkopolkujen rakentamisessa VALMA-ympäristössä?

Tutustu tarkemmin paikkakuntakohtaisiin ohjelmiin tästä:

Mukana Turussa oli innostaja Tommy Lindgren ja yrityskumppanina Deloitte. Keravalla yleisöä innosti Johannes ”Hatsolo” Hattunen ja yrityskumppaneina paikalla olivat Valmet ja Tokmanni. Tampereella innostajana esiintyi Pamela Tola ja tilaisuuden yrityskumppanina toimi Alma Media.

Taidot elämään -toiminta vahvistaa nuorten elämäntaitoja ja työelämävalmiuksia taidetyöpajojen, coachauksen ja yritysyhteistyön keinoin. Toimintaa rahoittaa STEA.