Kutsu Sosiaalinen sirkus maahanmuuttajatyössä -seminaariin

Sirkuksesta siivet elämään -hankkeessa maahanmuuttajataustaiset nuoret oppivat suomen kieltä ja kulttuuria sosiaalisen sirkuksen avulla. Työtapa auttaa nuoria löytämään omia vahvuuksiaan ja vahvistamaan elämäntaitoja, kuten itsetuntoa, sosiaalisia taitoja ja rohkeutta toimia. Positiivisten osallisuuden kokemusten ja innostumisen myötä nuoret saavat työkaluja, joiden avulla jatkopoluille siirtyminen helpottuu.

Seminaarissa jaetaan Sirkuksesta siivet elämään -hankkeessa opittuja asioita ja hyviä käytäntöjä. Työpajassa tutustutaan sosiaalisen sirkuksen menetelmiin toiminnallisesti ja perehdytään ryhmäytymistä, vuorovaikutusta ja elämäntaitoja edistäviin harjoitteisiin sekä pohditaan mitä ja miten leikkimällä voi oppia.

Aika: tiistai 29.1.2019 klo 9–16
Paikka: Vinssi-sali, Kulttuurikeskus Vernissa, Tikkurilantie 36, Vantaa
Tilaisuus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisten nuorten kanssa työskenteleville, työskentelystä kiinnostuneille ja alan opiskelijoille.
Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma:
9–9.30 Tervetuloa! Aamukahvia ja asettumista
9.30–11 Hankkeen esittely | Anna Jussilainen, Lasten ja nuorten säätiö
Sosiaalisen sirkuksen aakkoset | Leo Kaipiainen ja Kati Köykkä, Sirkus Magenta
11–12 Lounas (omakustanne)
12–14 Parhaat käytännöt maahanmuuttajatyössä: sosiaalisen sirkuksen mahdollisuuksia, menetelmiä ja työtapoja
12–14.30 Kahvipaussi
14.30–16 Sosiaalinen sirkus osaksi omaa toimintaympäristöä: kokemuksia ja keskustelua moniammatillisista yhteistyömuodoista, taiteilijaorganisaation osaamisen hyödyntämisestä sekä palvelu- ja rahoitusmalleista | Anna Jussilainen, LNS ja Riikka Åstrand, Vantaan kaupunki

Ilmoittaudu mukaan tästä!
Ole nopea, paikkoja on rajoitetusti!

Lisätiedot:
Petra Päivärinne
koulutusvastaava, Suomen Nuorisosirkusliitto
040 1488 042
petra.paivarinne@snsl.fi