Päättynyt toiminta

Tervetuloa arkistoomme! Löydät täältä lisätietoja aiemmasta toiminnastamme:

Tenho >

Tenhossa ilman koulutus- tai työpaikkaa olevat nuoret tekivät taidetta kuudella eri paikkakunnalla Suomessa ja saivat elokuvan, sirkuksen ja teatterin työpajoissa työkaluja, joiden avulla opintoihin tai työelämään siirtyminen on helpompaa. Kolmevuotisen Tenhon rahoittivat Euroopan sosiaalirahasto, Lasten ja nuorten säätiö sekä osallistuvat kunnat. Suomessa hallinnoiva viranomainen oli sosiaali- ja terveysministeriö.

Suomi100-juhlavuosi >

SUOMI 100 -juhlavuotena vaalimme Suomen vahvuuksia. Vahvuuksiamme ovat nyt ja tulevaisuudessa aktiiviset ja taitavat Suomen nuoret. Lasten ja nuorten säätiö osallistui juhlavuoden ohjelmatarjontaan tuomalla esiin nuorten potentiaalin.

Myrsky >

Myrskyn avustustoiminta on tullut päätökseen vuoden 2017 lopussa. Lasten ja nuorten säätiö jatkaa Myrskyn hyvää työtä Glow’ssa.

Glow >

Glow’ssa eri elämäntilanteissa olevat nuoret osallistuivat taidetyöpajoihin, joissa he pääsivät tekemään oman näköisiään projekteja ja vahvistamaan edellytyksiä löytää oma polkunsa.

Unelmien Westbury -valokuvanäyttely >

Valokuvanäyttely koostuu neljän nuoren eteläafrikkalaisen valokuvaajan teoksista. Nuoret asuvat Johannesburgissa Westburyn köyhässä lähiössä, jota leimaavat työttömyys, jengiytyminen, väkivaltarikollisuus ja huumekauppa.

Nuorten meri >

Asiantuntijaryhmä Meren tehtävänä on tuoda nuorten ääntä esiin.

YouthArt-valmisteluhanke >