Myrsky

Myrsky tuo nuorille voimaa ja rohkeutta löytää oma polkunsa.

Myrskyssä 12-29-vuotiaat nuoret tekevät taidetta omista lähtökohdistaan käsin taiteen ammattilaisten ohjaamina. Mukana ovat kaikki taiteenalat teatterista sarjakuvan kautta sirkukseen ja elokuvaan. Nuoret löytävät omaa identiteettiään, heidän itseluottamuksensa kasvaa ja he saavat syviä yhteisöllisyyden kokemuksia.

Myrskyn avustustoiminta on tullut päätökseen vuoden 2017 lopussa. Lasten ja nuorten säätiö jatkaa Myrskyn hyvää työtä Glow-toimintamallissa. Lue lisää Glow’sta verkkosivuilta ja uutisesta.

Myrskyssä tuettiin projektirahoituksella nuorten taideprojekteja Suomessa. Isot taiteilijoiden ja yhteisöjen vetämät Myrsky-projektit on tarkoitettu erityisesti haastavissa elämäntilanteissa oleville nuorille. Myrskyn kautta nuoret tekevät ammatilaisen ohjauksessa taidetta omista lähtökohdistaan ja ideoistaan käsin.

Myrskyn lähtökohtana on ajatus taiteen voimaannuttavasta vaikutuksesta nuorten elämässä. Taiteen parissa nuorten itsetunto ja sosiaaliset taidot vahvistuvat ja heidän on helpompi löytää oma paikkansa maailmassa. Myrskyssä kaikki nuoret saavat tasavertaisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan itseään luovasti taiteen kautta.

Myrsky-hakua ei enää järjestetä toimintamalliuudistuksen vuoksi. Lue lisää: Nuoret hehkumaan uudessa Glow’ssa – Myrskyn kokemuksista entistä vaikuttavampaa ja laadukkaampaa työtä

Tuetut Myrsky-projektit keväällä 2016 (pdf)

Tuetut Sata vuotta nuoruutta-projektit keväällä 2016 (pdf)

nuorifi600x325myrsky_w

Kouluille: Nuori.fi-päivätyökeräyksellä elämäntaitoja nuorille

Osallistumalla Nuori.fi-päivätyökeräykseen koulujen oppilaat auttavat vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria kotimaassa ja kehittyvissä maissa. Lahjoitetut varat käytetään toimintaan, jossa nuoret pääset harjoittelemaan omien vahvuuksien löytämistä, itsetunnon kehittämistä ja yhdessä muiden kanssa toimimista. Kotimaassa päivätyökeräyksellä tuetaan Myrskyä.

LUE LISÄÄ PÄIVÄTYÖKERÄYKSEN JÄRJESTÄMISESTÄ