30 PÄIVÄN HAASTE

MITEN #DREAMSTERI-HAASTE TOIMII?

  • Pysähdy ja mieti, mitä tulisit tekemään seuraavan 30 päivän ajan.
  • Valitse itsellesi mieluinen haaste – tai keksi haaste, jossa kokeilet rohkeasti jotain ihan uutta!
  • Suorita haastetta 30 päivän ajan. Apuna haasteen tekemisessä voit käyttää ilmaista Thirty for Dreams -applikaatiota tai sen nettiversiota (ks. alta lisätietoja).
  • Jaa kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa #Dreamsteri.
  • Haasta myös muita mukaan. Laitetaan yhdessä liikkeelle positiivisten muutosten aalto.

Tartu haasteeseen ja ole oman elämäsi #dreamsteri!

Haasteet voivat olla pienen pieniä tai tie suurempaan tavoitteeseen. Tärkeintä on itsensä haastaminen ja oman juttunsa etsiminen. Päivittäin toistuvana haasteena voi olla vaikka jonkin taidon treenaus, päivittäinen hyvä teko, liikuntahetki, uuteen ihmiseen tutustuminen, positiivinen ajatus itsestä tai nukkumaan meno ajoissa. Myös Dreamsterit Jani Toivola, Krista Kosonen, Tommi Lindgren, Essi Hellén ja Pamela Tola tekevät haasteita. Katso videosta mihin haasteisiin he tarttuivat!

THIRTY FOR DREAMS

Apuna haasteiden seuraamisessa ja jakamisessa on 30 päivän haasteita varten räätälöity applikaatio. Thirty for Dreams on innostava applikaatio, jolla on yksi selkeä tavoite: haastaa sinua unelmoimaan ja ottamaan konkreettisia askeleita 30 päivän ajan. Thirty for Dreams auttaa luomaan 30 päivän haasteita ja seuraamaan koko prosessia, päivä päivältä. Inspiroidu seuraamalla muiden ihmisten haasteita. Auta myös ystäviäsi – seuraamalla, kommentoimalla, lataamalla videoita ja kuvia – saavuttamaan unelmansa. Kerää niin monta saavutusmerkkiä kuin mahdollista.

Ilmainen applikaatio on Android-, iPhone- ja Windows-puhelimilla, lataa se täältä.

Voit käyttää Thirty for Dreamsia myös nettiselaimella: m.Dreams.fi tai app.Dreams.fi.

Kuva-applikaatiosta_w

empower_by_nokia