Dreams

Seuraa rohkeasti omaa polkuasi! 

Viidennellä nuorista on vaikea suhtautua tulevaisuuteensa optimisesti*. Jotta jokainen nuori kokisi tulevaisuutensa merkitykselliseksi, Classic-jäätelö ja Lasten ja nuorten säätiö aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on kannustaa ja rohkaista nuoria löytämään oma polkunsa ja saada tukea sen varrelle.  

Yhteistyö käynnistyy toukokuussa innostavilla vierailuilla ammatillisiin oppilaitoksiin. Kouluvierailuilla Lasten ja nuorten säätiön dreamsteri rohkaisee nuoria kasvutarinallaan. Hän viestii tarinallaan siitä, kuinka jokainen voi löytää omat vahvuutensa ja kaikilla on oikeus seurata unelmiaan sekä valitsemaansa polkua. Dreamstereinä kouluissa nähdään breakdance -tanssija Johannes “Hatsolo” Hattunen sekä muusikko Jannika B.

Mun polku -ohjelma syksyllä 2019

Syksyllä 2019 toteutetaan innostava Mun polku -ohjelma. Ohjelmassa saat dreamstereiden ja muiden innostajien tuella

  • kannustusta unelmiesi ja tavoitteidesi pohtimiseen 
  • konkreettisia neuvoja opiskelu- ja urapolullasi etenemiseen 

Mukaan ohjelmaan valitaan kolme 18–25-vuotiasta nuorta, jotka haluavat lisää innostusta tulevaisuutensa pohtimiseen ja omien unelmien toteuttamiseen. Ohjelma järjestetään syys-lokakuussa 2019, ja siihen sisältyy 1–3 tapaamista pääkaupunkiseudulla. 

Yhteistyö Classic-jäätelön kanssa on osa Lasten ja nuorten säätiön toimintaa, jossa tunnetut henkilöt vierailevat oppilaitoksissa kertomassa oman kasvutarinansa ja kannustamalla nuoria tavoittelemaan unelmiaan. Vierailuja on järjestetty jo vuodesta 2003 lähtien. 

*Lähde: Nuorisobarometri 2018

Yhteistyössä mukana:

Classicin logo

Lue lisää Dreams-ohjelmasta

Tutustu Dreamstereihin
Kouluvierailut
Materiaalit
Unelmafoorumi