Kumppanit

Tervetuloa mukaan nuorten hyvän elämän puolesta tehtävään työhön!

Teemme aktiivisesti yhteistyötä yhteiskunnan eri toimijoiden kanssa. Heidän roolinsa vaihtelevat asiantuntijasta, tekijöihin, vaikuttajiin ja tukijoihin. Yhteistyö ja yhdessä tekeminen ovat toimintamme kivijalka. Tule mukaan työhömme!

Yritykset

Lukuisat yritykset tukevat työtämme lahjoituksin ja osaamisellaan. Yhdessä olemme auttaneet kymmeniä tuhansia nuoria Suomessa ja maailmalla. Pääyhteistyökumppaneitamme ovat Deloitte, Nokia sekä Alma Media. Lue lisää yritysyhteistyöstä

Ministeriöt ja muu julkinen rahoitus

Ulkoasiainministeriö tukee säätiön kehitysyhteistyötä ja opetus- ja kulttuuriministeriö Glow’ta. Euroopan sosiaalirahasto rahoittaa Tenhoa (hallinnoiva viranomainen on sosiaali- ja terveysministeriö), Kotiota ja Sirkuksesta siivet elämään -toimintaa (hallinnoiva viranomainen on ELY-keskus). Lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla Taidot elämään -toimintaa.

International Youth Foundation IYF

Säätiömme on osa International Youth Foundationin partneriverkostoa. IYF on yksi maailman johtavista ennaltaehkäisevän lapsi- ja nuorisotyön puolestapuhuijsta ja toimijoista. IYF Global Partner Network toimii noin 70 maassa. Olemme mukana myös IYF:n Euroopan jäsenten perustamassa European Children and Youth Networkin (ECYN) toiminnassa. www.iyfnet.org

Etelän järjestökumppanit

Säätiön kansainvälisessä toiminnassa paikallisilla kumppanijärjestöillä on toiminnan toteutusvastuu paikan päällä. Sen vuoksi on tärkeää, että järjestöllä on riittävä kapasiteetti ja osaaminen, ja että järjestö on luotettava toimija. Yhteistyössä pyrimme tiiviiseen ja pitkäjänteiseen toimintaan. Kumppanuus tarkoittaa todellista yhteistyötä: sisällön suunnittelusta seurantaan ja arviointiin sekä yhteisten haasteiden kohtaamista ja ratkaisemista. Ensisijaisesti kumppanit ovat IYF:n verkostoon kuuluvia järjestöjä.