Tietoa meistä

Yhdelläkään yhteiskunnalla ei ole varaa menettää nuoriaan. Siksi Lasten ja nuorten säätiö auttaa elämän vaikeissa tilanteissa olevia nuoria luovilla ja toiminnallisilla menetelmillä. Näiden avulla nuoret voivat itse vahvistaa elämäntaitojaan  ja löytää oman paikkansa yhteisössä. Säätiö toimii niin Suomessa kuin kehittyvissäkin maissa yhdessä paikallisten osaajien kanssa.

Kehitämme, tuemme ja toteutamme tehokasta ja vaikuttavaa toimintaa. Tuomme esiin nuorten ääntä ja nuoriin liittyviä kysymyksiä. Kutsumme mukaan työhön yhteiskunnallista vastuuta kantavat ihmiset ja yhteisöt. Toimintamme perusta on vahva asiantuntijuus ja riittävät resurssit.

Työtämme ja toiminnassa mukana olevia ohjaavat yhteiset arvomme: AVOIMUUS – ROHKEUS – LUOVUUS – KUNNIOITUS – AITOUS

Lasten ja nuorten säätiö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Säätiö on Vastuullinen lahjoittaminen ry:n, FIBS ry:n, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n ja Kepa ry:n jäsen.

Yhteystietomme

Säätiön ja henkilöstön yhteystiedot löydät täältä.

Ajankohtaiset asiakirjamme

KESTÄVÄ KEHITYS: AGENDA 2030

Lasten ja nuorten säätiö toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Nuorten hyväksi tekemämme työ edistää etenkin näiden kolmen Agenda 2030 -tavoitteen toteutumista.

Tervetuloa mukaan nuorten hyvän elämän puolesta tehtävään työhön!