Skip to content
Donera

Read Hour Live 8.9 kl. 10

Var med och fira läsning på FN:s dag för läskunnighet 8.9 kl. 10. Read Hour Live är en direktsändning där unga inspirerar andra unga att läsa, lyssna och ta del av texter. Den 45 minuter långa sändningen är riktad till högstadier och sänds via YouTube. Lähetys on kaksikielinen.

Vad är spoken word? Vad allt kan unga göra i ett bibliotek? Du får svar på det här och en hel del annat i höstens mest intressanta YouTube-sändning. Direktsändningen är gjord av unga, för unga och vill inspirera eleverna i årskurserna 7-9 att läsa, lyssna och ta del av texter.  

Anmäl din skola eller din klass redan nu! Alla som vill ryms förstås med. När du anmäler ert intresse på förhand så får du en påminnelse om live-sändningen och YouTubelänken direkt i din e-postinkorg: 

Anmäl dina elever till Read Hour Live

Så här tittar du på Read Hour Live

  1. Rear Hour Live sänds på Youtube. För att titta på sändningen behöver du en dator som har internetkoppling och som godkänner Youtube. För att visa sändningen för klassen behövs även en videoprojektor.
  2. Du kan följa med sändningen direkt från Youtube. Det finns ingen skild inloggning.
  3. Länken till sändningen skickas till anmälda per epost före evenemanget. Länken publiceras även på adressen readhour.fi .
  4. En programdel i sändningen är interaktivt och för det här behöver eleven en smarttelefon, en surfplatta eller en dator.

Read Hour Live är för elever i årskurserna 7-9. Evenemanget arrangeras på FN:s dag för läskunnighet och är en del av Read Hour-kampanjen . Read Hour koordineras av Barn- och ungdomsstiftelsen för att inspirera speciellt barn och unga till läsning. Lästimmen Read Hour firas 8.9 kl. 19–20.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skicka
VerksamhetStiftelsenArtiklar
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Kontakta oss
Faktureringsuppgifter (på finska)

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö