Siirry sisältöön

Read Hour Live 8.9. klo 10–11

Read Hour Live juhlii lukemista YK:n lukutaitopäivänä 8.9. klo 10–11. Virtuaalitapahtuma on suunnattu yläkouluille ja alakoulujen ylimmille luokille. Livelähetystä voi seurata YouTubesta. Programmet är tvåspråkigt.

Katso Read Hour Live tästä

Miten rap-musiikki liittyy lukemiseen? Mitä on chatfiktio? Kuka ansaitsee Read Hour -palkinnon?

Juhli kanssamme lukemista ja tuo oppilaasi katsomaan ja osallistumaan syksyn kiinnostavimpaan YouTube-livelähetykseen! Lähetyksen jälkeen oppilaasi ymmärtävät, miten hauskaa lukeminen voi olla ja missä kaikessa siitä on hyötyä. Lasten ja nuorten säätiö järjestää Read Hour Liven osana Read Hour -lukutaitokampanjaa .  

Kutsumme erityisesti yläkoulut juhlimaan kanssamme, mutta ohjelma sopii myös alakoulujen ylimmille luokille.

Read Hour Liven juontavat tanssija ja somevaikuttaja Leevi Lehtonen ja näyttelijä Christoffer Strandberg. Musiikkivieraana on rap-artisti Yeboyah. Näyttelijä Krista Kosonen vierailee lähetyksessä ja lukee ääneen Maailma 2050 -kirjoituskilpailun voittajatekstejä.

Kirjailijavieraina lähetyksessä ovat Max Seeck ja Veera Ojola. Ohjelmassa on lisäksi nuorten tekemää ohjelmaa ja yllätyksiä.

Livelähetyksen katsojat pääsevät äänestämään lähetyksen aikana Read Hour -palkinnon saajan. Palkinto jaetaan teosta, joka on innostanut nuoria lukemaan viimeisen vuoden aikana. 

Ilmoita koulusi tai luokkasi nyt mukaan katsomaan livelähetystä. Kaikki halukkaat mahtuvat linjoille. Ilmoittautumalla varmistat, että saat lähetykseen etukäteen YouTube-linkin.

Näin katsot Read Hour Liven

  1. Read Hour live lähetetään YouTubessa. Tarvitset sen katsomiseen päätelaitteen, jossa on internetyhteys ja joka sallii YouTuben. Tarvitset lisäksi valmiuden näyttää lähetyksen oppilaille esimerkiksi videotykin kautta.
  2. Lähetyksen pääsee katsomaan suoraan YouTubesta. Sinun ei tarvitse kirjautua mihinkään.
  3. Linkki lähetykseen lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa. Linkki lisätään ennen tapahtumaa myös osoitteeseen www.readhour.fi .
  4. Lähetyksen aikana oppilailla on mahdollisuus äänestää Read Hour -palkinnon voittajaa. Tätä varten oppilas tarvitsee älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen.

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö