Lahjoita DOOG-sovelluksella

Nyt voit tukea toimintaamme myös kotimaisella Doog-sovelluksella, joka on täysin ilmainen tapa tehdä hyväntekeväisyyttä. Sovellusta käyttämällä sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa laisinkaan, koska lahjoitettava raha tulee yritysten markkinoinnista. Voit kerätä lahjoitettavat rahat eli doogit yrityksen markkinointimateriaaleista ja tuotteista esimerkiksi kauppareissun aikana ja lahjoittaa ne suoraan toimintamme tukemiseksi.

DOOG on suomalaisen Impaktia Oy:n kehittämä sovellus. Kuluttajat voivat ladata DOOG-valuuttaa yrityksen mainoksista ja tuotteista sekä lahjoittaa sitä valitsemilleen järjestöille. Lahjoitukset muunnetaan euroiksi ja tilitetään järjestöille lyhentämättöminä.

Palvelu toimii siten, että yritysasiakas ostaa hyväntekeväisyysvaluuttaa eli ”doogeja” sovelluksella. Kuluttajat puolestaan voivat kerätä näitä doogeja sovelluksen avulla yritysten mainosmateriaaleista sekä tuotteista ja lahjoittaa sen jälkeen valitsemalleen järjestölle. Avatessaan sovelluksen kuluttaja näkee häntä lähimpänä sijaitsevat kampanjat, joista doogeja voi kerätä. Doogeja kuluttaja voi kerätä itselleen kohdistamalla sovelluksen kameran skannattavaan kuvaan, joka voi olla esimerkiksi mainos tai tuote. Sovellus tunnistaa doogit kuvantunnistusmekaniikan avulla. Kuluttaja saa itse valita lahjoituskohteensa mukana olevista järjestöistä.

Näin pääset lahjoittamaan:
1. Lataa Doog-sovellus Google Playsta tai App storesta.
2. Kirjaudu sisään ja katso lähimmät kampanjat, josta doogeja voi kerätä
3. Löydä lähin Doog-pisteesi ja kerää doogit.
4. Kun olet ladannut doogit itsellesi, siirry lahjoittamaan. Löydät järjestömme lahjoitettavien kohteiden listalta.

Sovelluksen ikäraja on 16 vuotta, ja alle 16-vuotiaat voivat ottaa sen käyttöön yhdessä vanhempien kanssa.

Tutustu DOOGiin tarkemmin täällä.

DOOG on saatavilla App Storesta ja Google Playstä.