Suurlahjoitus

Nuoruus on herkkä ja haavoittuvainen aika. Nuoret lähellä ja kaukana tarvitsevat tukea löytääkseen oman potentiaalinsa. Kaikille nuorille tuen löytäminen lähipiiristä ei ole itsestään selvää. Heitä voimme auttaa yhdessä. Jokainen tarvitsee merkityksen elämälleen ja oman paikkansa maailmassa.

Suurlahjoittajana teet merkittävän teon nuorten tulevaisuuden hyväksi. Lahjoituksesi avulla voimme kulkea nuorten rinnalla vahvemmin ja kehittää työmme vaikuttavuutta pidemmällä aikavälillä. Lahjoituksen voit halutessasi kohdistaa sinulle tärkeään toimintaan lähellä tai kaukana.

Mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä kerralla mittavampi lahjoitus tai haluaisit kerryttää sen lahjoittamalla tietyllä ajanjaksolla, ole ystävällisesti yhteydessä meihin. Yli 5000 € vuodessa lahjoittavien tukijoittemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia kotimaan ja kehittyvien maiden nuorten tukemiseen kohdistuvia tarpeita ja toimintoja sekä valitsemme niistä sinulle tärkeän lahjoituskohteen.

Lahjoitukset nuorten hyväksi ovat hyvin tärkeitä. Kerromme sinulle säännöllisesti, miten lahjoituksesi on vaikuttanut nuorten elämään. Kiitos tuestasi.

Olethan yhteydessä meihin:

Olli Alanen
toiminnanjohtaja
etunimi.sukunimi@nuori.fi / 050 502 5007

Eija Tolonen
talous- ja hallintopäällikkö
eija.tolonen(at)nuori.fi / 040 549 3179

 

Keräyslupa RA/2017/1361. Voimassa 1.1.2018-31.12.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Myöntänyt Poliisihallitus 27.12.2017.