Siirry sisältöön
Lahjoita

Webinaari: Koulujen ja oppilaitosten rooli ekologisessa jälleen­rakennuksessa

06.06.2023

Jaa

Tulevaisuuskoulun maksuttoman webinaarin aiheena on ekologinen jälleenrakennus ja koulujen ja oppilaitosten rooli sen toteutumisessa. Webinaari järjestetään torstaina 24.8.2023 klo 8.30–10.30.

Minkälaista toimintakulttuuria ekologinen jälleenrakennus edellyttää kouluilta ja oppilaitoksilta? Entä minkälainen rooli rehtoreilla tässä muutoksessa on?

Tervetuloa Tulevaisuuskoulun ja OKKA-säätiön avoimeen webinaariin, jossa perehdyt kestävyyskriisiin ja ekologiseen jälleenrakennukseen oppimisen ja koulutuksen näkökulmasta. Maksuton webinaari sopii erityisesti perusopetuksen ja toisen asteen rehtoreille.

Webinaari herättelee osallistujat pohtimaan, miten koulutuksen avulla voidaan lisätä ihmisten tietoisuutta elämämme planetaarisista reunaehdoista, uudistaa elämäntapaamme ja vahvistaa taitoja osallistua kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.  

Webinaarin asiantuntijoina ovat tulevaisuudentutkija, Tulevaisuuskoulun perustaja Otto Tähkäpää ja OKKA-säätiön suunnittelupäällikkö Erkka Laininen.  

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja:

Otto Tähkäpää.

Otto Tähkäpää

otto.tahkapaa@nuori.fi

Webinaari on osa Opetushallituksen vuonna 2023 rahoittamaa, rehtoreille suunnattua ekologisen jälleenrakennuksen valmennusohjelmaa

Jaa

Lue lisää

Read Hour innosti yli 1000 päiväkotia ja koulua mukaan lukemaan ympäri Suomen

Näyttelykiertue: Sanoita parempi maailma 28.8.–10.12.2023

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö