Siirry sisältöön
Lahjoita

Rekry: Toimisto­assistentti

27.01.2023

Jaa

Oletko 18–29-vuotias ja tällä hetkellä työn ja koulutuksen ulkopuolella oleva nuori? Haluatko tehdä tärkeitä avustavia tehtäviä Lasten ja nuorten säätiössä? Meillä saattaisi olla juuri sinulle sopiva työpaikka. Haku päättyy 19.2.

Lasten ja nuorten säätiön iloinen ja osaava työyhteisö etsii uutta jäsentä avustaviin tehtäviin. Toivomme, että sinulla olisi kiinnostusta osallistua esimerkiksi viestintämme toteutukseen, toimistomme viihtyisyyden ylläpitämiseen ja erilaisten työpajojen toteutukseen. Arvostamme haluasi oppia uutta. Sinä voisit olla se henkilö, joka tekee toiminnastamme astetta parempaa kaikille! 

Voit hyvin hakea tehtävää, vaikka sinulla ei ole vielä kokemusta työelämästä. Saat työssäsi tukea sinulle nimitetyltä ohjaajalta. Myös tarkempi työnkuva määritellään yhdessä tehtävään valittavan henkilön toiveiden mukaisesti. Haluamme tarjota mahdollisuuden oppia ja kasvaa.  

Tehtävä on osa STEAn Paikka auki -ohjelmaa. Hakijan tulee olla 18–29-vuotias työtön henkilö, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde kestää vuoden. Työsuhde on 80 % ja siitä maksettava tehtäväkohtainen palkka on 1920 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun ja tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa.  

Palkkaamme aina kokonaisia ihmisiä. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi tämä tehtävä olisi sinulle sopiva. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 19.2.2023 osoitteeseen rekry@nuori.fi otsikolla ”Assistentti”. Kysymyksiin vastaa Heidi Harju (p. 050 428 2031) seuraavina ajankohtina: 3.2. klo 9–10 ja 6.2. klo 14–15. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Toivomme hakijoiksi eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. 

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiömme on perustettu vuonna 2001. 

Jaa

Lue lisää

Dreams-vierailu lisää merkityksellisiä kohtaamisia koulun arjessa

Tulevaisuuskoulu kehittää UPM:n ja Tietoevryn tuella kouluille maksuttomat materiaalit tulevaisuuskasvatukseen

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö