Siirry sisältöön
Lahjoita

Rekry x 2: Projekti­päällikkö ja ohjaaja

27.01.2023

Jaa

Lasten ja nuorten säätiö etsii sekä projektipäällikköä että ohjaajaa uuteen kehittämishankkeeseen. Voit lukea tarkemmat tehtävänkuvaukset tästä uutisesta. Haku kumpaankin tehtävään päättyy 12.2.

Visionäärit-hanke syntyi havainnosta, että nuorten usko maailman tulevaisuuteen on koetuksella. Samaan aikaan nuoret toivovat monipuolisempia mahdollisuuksia vaikuttaa tulevaisuuteen. Taide on monelle nuorelle luonteva keino saada ääni kuuluviin yhteiskunnassa. Visiönääreissä työn ja koulutuksen ulkopuolella olevat nuoret pääsevät vaikuttamaan itselleen tärkeisiin asioihin taiteen avulla. Visionäärien tavoitteena on vahvistaa nuorten toimijuutta ja tulevaisuususkoa. 

Hanke kestää kolme vuotta ja sitä rahoittaa STEA. Toimintaa järjestetään Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Nuoret tavoitetaan hankkeessa kumppaneina olevien järjestöjen kautta. Työ sisältää lyhyitä työmatkoja muutaman kerran vuodessa.  

Hankkeeseen palkataan samalla sekä projektipäällikkö että ohjaaja. He muodostavat työparin, jossa osaamiset täydentävät toisiaan. Tehtävää voi siis hyvin hakea, vaikka ei olisikaan kokemusta kaikista sen osa-alueista. Visionäärit-työpari on myös osa Lasten ja nuorten säätiön iloista ja osaavaa työyhteisöä, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi. Seuraavassa on esitelty molemmat tehtävänkuvat:

Projektipäällikkö

Oletko nuorten kanssa työskentelyn ammattilainen ja kokenut projektien vetäjä? Sytytkö taiteen hyödyntämisestä ohjaustyössä? Lasten ja nuorten säätiö etsii nyt projektipäällikköä vastaamaan uudesta kehittämishankkeestamme, jonka tuloksena nuoret pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuteen taiteen keinoin. 

Etsimme nyt taiteen tekemisestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta innostunutta projektipäällikköä vastaamaan Visionäärien toteutumisesta. Etsimällämme henkilöllä on intoa ja paloa työskennellä nuorten kanssa ja luoda uusia tapoja, jolla nuoret voivat vaikuttaa tulevaisuuteen taiteen avulla. Haemme projektipäällikköä, joka osaa keskittyä olennaiseen, on rohkea ja kunnianhimoinen. Ihmistä, joka suhtautuu työhön myönteisesti ja saa kaikki mukaan toteuttamaan yhteistä tavoitettamme. 

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteuttamisesta sille asetettujen suunnitelmien mukaisesti sekä hankkeen taloudesta ja raportoinnista. Koska hanke on uusi, sen tavoitteisiin ja toteutustapoihin on mahdollista vaikuttaa. Projektipäällikkö vastaa lisäksi työparinsa kanssa hankkeen työpajaprosessien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä yhteistyöstä kumppaneiden kanssa.  

Toivomme projektipäälliköltä: 

 • Vahvaa projektityön osaamista 
 • Kehittämistyön ja tuotteistamisen osaamista 
 • Osaamista taiteen hyödyntämisestä nuorten ohjaamisessa  
 • Näkemystä siitä, miten nuoret voivat vaikuttaa yhteiskuntaamme taiteen avulla 
 • Kokemusta työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten parissa työskentelystä 
 • Kokemusta kumppanuuksien rakentamisesta 
 • Innostusta visuaaliseen taiteeseen 
 • Halua työskennellä nuorten kanssa 

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Kuukausipalkka asettuu 3400–3600 euron välille. Palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaaminen ja yhdessä määriteltävät vastuualueet. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun ja tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Suhtaudumme myönteisesti etätyöhön ja työaikamme ovat joustavat.

Tehtävään haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 12.2.2023 osoitteeseen rekry@nuori.fi otsikolla ”Projektipäällikkö”. Kysymyksiin vastaa Merja Kokko (p. 044 240 3207) seuraavina ajankohtina: 2.2. klo 13–14 ja 6.2. klo 12–13. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Ohjaaja (osa-aikainen 50 %) 

Oletko nuorten kanssa työskentelyn ammattilainen? Sytytkö taiteen hyödyntämisestä ohjaustyössä? Lasten ja nuorten säätiö etsii nyt ohjaajaa uuteen kehittämishankkeeseemme, jonka tuloksena nuoret pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuteen taiteen keinoin!

Etsimällämme ohjaajalla on vahva palo tehdä työtä nuorten parissa. Uskot siihen mitä teemme ja haluat tukea nuoria oman äänen kuuluville saamisessa taiteen keinoin. Olet järjestelmällinen tekijä ja hoidat sovitut asiat loppuun asti. Sinulla on myönteinen ote työhön, otat kaikki mukaan ja luot ympärillesi hyvän tunnelman. 

Ohjaajana vastaat erityisesti hankkeessa järjestettävien työpajojen suunnittelusta, aikataulutuksesta ja toteutuksesta sekä tapahtumatuotannosta. Osallistut myös työparinasi toimivan projektipäällikön kanssa Visiönäärien toiminnan kehittämiseen ja tuotteistamiseen. 

Toivomme ohjaajalta:

 • Osaamista nuorten ohjaamisesta 
 • Osaamisesta taiteen hyödyntämisestä ohjaustyössä 
 • Kokemusta työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten parissa työskentelystä 
 • Kokemusta ryhmien ohjaamisesta 
 • Erinomaiset tuotannolliset taidot 
 • Erinomaiset yhteistyötaidot 

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka asettuu 3000–3300 euron välille, josta maksetaan työsuhteen mukainen 50 %. Palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaaminen ja yhdessä määriteltävät vastuualueet. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun ja tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Suhtaudumme myönteisesti etätyöhön ja työaikamme ovat joustavat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 12.2.2023 osoitteeseen rekry@nuori.fi otsikolla “Ohjaaja”. Kysymyksiin vastaa Merja Kokko (p. 044 240 3207) seuraavina ajankohtina: 2.2. klo 13–14 ja 6.2. klo 12–13. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Toivomme tehtäviin hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtäviin valittavien henkilöiden on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. 

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiömme on perustettu vuonna 2001. 

Jaa

Lue lisää

Read Hour innosti yli 1000 päiväkotia ja koulua mukaan lukemaan ympäri Suomen

Näyttelykiertue: Sanoita parempi maailma 28.8.–10.12.2023

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö