Siirry sisältöön
Lahjoita

Rekry: Asiantuntija, TET.fi-palvelu

27.01.2023

Jaa

Innostutko palvelujen kehittämisestä nuorille? Nautitko yhteistyöstä laajan kumppaniverkoston kanssa? Lasten ja nuorten säätiö etsii asiantuntijaa mukaan rakentamaan uutta ja kunnianhimoista TET.fi-palvelua! Haku päättyy 12.2.

Lasten ja nuorten säätiö rakentaa kumppaneidensa kanssa Suomen suurimman TET-paikkoja välittävän palvelun. TET.fi moninkertaistaa TET-paikkojen määrän ja tuo ne tasavertaisesti kaikkien nuorten saataville. Palveluun tuotetaan myös laadukkaita sisältöjä, joiden avulla nuoret voivat oppia työelämässä tarvittavia taitoja osana TET-jaksoa. TET.fi-palvelua kehitetään yhdessä yritysten, oppilaitosten ja nuorten kanssa. 

Etsimme nyt sinua, yhteistyöstä ja palvelujen kehittämisestä innostunutta asiantuntijaa tukemaan TET.fi:n rakentumista ja kasvua. Olet ystävällinen ja huomioiva, innostut helposti ja innostat myös muita yhteisten tavoitteiden äärelle – olet juuri sellainen ihminen, jonka kanssa kaikki haluavat tehdä yhteistyötä. Sinulla on myönteinen ote työhön, pidät katseesi tavoitteessa ja hoidat sovitut asiat järjestelmällisesti loppuun asti. Kykenet hallitsemaan monipuolista kokonaisuutta ja ratkaiset haasteita matkan varrella. 

Työssäsi vastaat TET.fi:n yhteydenpidosta yrityksiin, oppilaitoksiin ja nuoriin. Huolehdit olemassa olevista kumppaneista ja kontaktoit uusia. Tuotat TET-jaksoja ja varmistat, että TET on onnistunut kokemus sekä yrityksille että nuorille. Kehität opetusmateriaaleja verkossa toimivaan TET.fi-palveluun yhdessä tiimisi ja kumppanien kanssa ja vastaat niiden tuotantoprosessista. Suunnittelet kehittämistyöpajoja nuorille ja kumppaneille ja osallistut niiden toteutukseen. Tarjoamme sinulle merkityksellisen tehtävän, jossa on mahdollista oppia ja kasvaa.  

Toivomme sinulta: 

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 
  • Vahvaa tuotannollista osaamista 
  • Kokemusta yhteistyöstä yritysten, oppilaitosten ja nuorten kanssa 
  • Ymmärrystä palvelujen kehittämisestä 
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä työskennellä erilaisissa verkkoympäristöissä (Howspace, Mentimeter, Teams, Padlet, SurveyPal)  
  • Kokemusta työpajojen fasilitoimisesta etänä ja kasvotusten  
  • Kokemusta ja paloa nuorten työelämätaitojen edistämiseen 

Työ alkaa niin pian kuin mahdollista. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti, mutta sille pyritään saamaan jatkoa. Kuukausipalkka asettuu 3300–3600 euron välille. Palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaaminen ja yhdessä määriteltävät vastuualueet. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun ja tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.  
 
TET.fi:n asiantuntijana työskentelet motivoituneessa ja osaavassa nelihenkisessä TET.fi-tiimissä, ja olet sen lisäksi osa Lasten ja nuorten säätiön iloista työyhteisöä. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Suhtaudumme myönteisesti etätyöhön ja työaikamme ovat joustavat. 

Palkkaamme aina kokonaisia ihmisiä. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi juuri tämä tehtävä on se, mitä haluat tehdä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 12.2.2023 osoitteeseen rekry@nuori.fi otsikolla “Asiantuntija”. Kysymyksiin vastaa Camilla Naatus (p. 050 462 2133) seuraavina ajankohtina: 6.2. klo 15–16 ja 7.2. klo 15–16. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. 

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiömme on perustettu vuonna 2001. 

Jaa

Lue lisää

Read Hour innosti yli 1000 päiväkotia ja koulua mukaan lukemaan ympäri Suomen

Näyttelykiertue: Sanoita parempi maailma 28.8.–10.12.2023

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö