Siirry sisältöön
Lahjoita

Lasten ja nuorten säätiö rekrytoi: haetaan neljää tulevaisuus­uskon tekijää

27.01.2023

Jaa

Etsimme neljää tekijää, jotka haluavat osaamisellaan olla mukana vahvistamassa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa. Haku päättyy 12.2. (asiantuntija, projektipäällikkö ja ohjaaja) ja 19.2. (toimistoassistentti).

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa. Tarjoamme vuosittain noin 50 000 lapselle ja nuorelle tietoja, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Tavoitamme toiminnallamme eri elämäntilanteissa olevia nuoria ympäri Suomen. Lisäksi vaikutamme yhteiskunnassa yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Säätiömme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. 
 
Lasten ja nuorten säätiön iloinen työyhteisö koostuu noin kolmestakymmenestä ammattilaisesta, joilla on intoa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi. Nyt etsimme joukkoomme uusia tekijöitä.

Avoinna olevat tehtävät:

Lasten ja nuorten säätiö rakentaa kumppaneidensa kanssa Suomen suurimman TET-paikkoja välittävän palvelun, joka moninkertaistaa TET-paikkojen määrän ja tuo ne tasavertaisesti kaikkien nuorten saataville. Nuorten työelämään tutustumisen mullistava palvelu etsii tiimiinsä asiantuntijaa. Haku päättyy 12.2. 

Lue asiantuntijan työpaikkailmoitus tästä

Visionäärit-hanke haluaa vahvistaa ja monipuolistaa työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa tulevaisuuteen taiteen keinoin. Visionäärit-hankkeelle etsitään nyt työparia, joka koostuu projektipäälliköstä ja osa-aikaisesta ohjaajasta. Haku päättyy 12.2. 

Lasten ja nuorten säätiön työyhteisö etsii vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia osana STEAn Paikka auki -ohjelmaa. Hakijan tulee olla 18–29-vuotias työtön henkilö tai osatyökykyinen henkilö, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Haluamme tarjota nuorelle työntekijälle mahdollisuuden oppia ja kasvaa osana säätiömme osaavaa ja innokasta työyhteisöä. Haku päättyy 19.2.

Jaa

Lue lisää

Read Hour innosti yli 1000 päiväkotia ja koulua mukaan lukemaan ympäri Suomen

Näyttelykiertue: Sanoita parempi maailma 28.8.–10.12.2023

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö