Siirry sisältöön
Lahjoita

Liity mukaan: Mahdolliset maailmat -roolipelistriimi 12.12. klo 13

28.11.2022

Jaa

Mahdolliset maailmat on pelillinen tutkimusmatka tulevaisuuksiin nuorille ja nuorisoalan ammattilaisille. Roolipelin julkaisutilaisuudessa maanantaina 12.12. yhtenä pelaajana nähdään näyttelijä Saga Sarkola.

Tule mukaan seuraamaan aikamatkaa tulevaisuuteen! Mahdolliset maailmat -pelitapahtuma yhdistää roolipelaamisen, tulevaisuuksien tutkimisen ja nuorisotyön. Tapahtumassa ensi-iltansa saa Mahdolliset maailmat -peli, joka vie pelaajat ja katsojat ajassa 30 vuotta eteenpäin. Miltä maailma silloin näyttää? Millaisia ihmisiä pelissä seikkailee? 

Aika: Maanantaina 12.12.2022 klo 13 alkaen

Paikka: YouTube

Kenelle: Nuorisoalan toimijoille

Ilmoittaudu mukaan

Pelaamassa ovat Lasten ja nuorten säätiön asiantuntijat sekä näyttelijä Saga Sarkola. Miten pelaajien käy, kun he päätyvät tutkimaan unohtuneille rajaseuduille muodostuneita Kapseleita? Mahdolliset maailmat on jännittävä, pelillinen tutkimusmatka tulevaisuuksiin. Se on kehitetty yhdessä 18–25-vuotiaiden työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten kanssa. 

Tapahtuman chatissa peliä seuraavat ja kommentoivat pelin kehittämisessä mukana olleet pelisuunnittelija Juhana Pettersson ja Lasten ja nuorten säätiön asiantuntija Oskar Sandqvist.

YouTubessa nähtävä tapahtuma on suunnattu nuorisoalan ammattilaisille, kuten nuorisotyöntekijöille ja muille ryhmänohjaajille. Tapahtuman jälkeen osaat pelata Mahdolliset maailmat -roolipeliä omassa työssäsi nuorten kanssa. Peli sopii 3–10 pelaajalle ja pelinohjaajalle. 

Ilmoittautumalla saat tapahtuman striimilinkin sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. Saat myös mahdollisuuden lunastaa itsellesi lisenssin verkko-oppimisympäristöön, jossa peliä pääsee kokeilemaan ryhmän kanssa ainutlaatuisella tavalla digitaalisessa ympäristössä. Ole nopea, lisenssejä on rajallinen määrä!

Peli kestää noin 2,5 tuntia, mutta voit seurata sitä oman aikataulusi mukaan. Tallenne pelistä jää YouTubeen katsottavaksi. 

Rajoitetun verkko-oppimisympäristön lisäksi Mahdolliset maailmat -roolipeli on maksutta saatavilla Lasten ja nuorten säätiön verkkosivuilla PDF-julkaisuna. Julkaisemme linkin pian tällä sivulla.

Lisätietoja:

Oskar Sandqvist

oskar.sandqvist@nuori.fi 

050 346 8725 

Mahdolliset maailmat -peli on osa samannimistä hanketta , jota tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA vuosina 2020–2022. STEA:n lisäksi toimintaa rahoittavat mukana olevat yhteistyöyritykset Deloitte ja Vantaan Energia. 

Jaa

Lue lisää

Webinaari: Koulujen ja oppilaitosten rooli ekologisessa jälleenrakennuksessa

Dreams-vierailu lisää merkityksellisiä kohtaamisia koulun arjessa

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö