Siirry sisältöön
Lahjoita

Rekry: Talous- ja hallinto­päällikkö

01.06.2022

Jaa

Lasten ja nuorten säätiö etsii talouden ja hallinnon ammattilaista, joka haluaa osaamisellaan olla mukana vahvistamassa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa. Haku päättyy 15.6.

Oletko järjestelmällinen taloushallinnon osaaja ja hyvän hallinnon ammattilainen? Haluatko käyttää osaamistasi lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla uusi talous- ja hallintopäällikkömme.

Monipuolinen talouden ja hallinnon ammattilainen 

Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat Lasten ja nuorten säätiön talouden ja hallinnon kokonaisuudesta. Olet monipuolinen tekijä, joka liikkuu joustavasti strategisen suunnittelun ja käytännön tehtävien välillä ja pystyy samalla kehittämään prosesseja ja toimintatapoja kasvavan säätiömme tarpeisiin. Talous- ja hallintopäällikkönä olet säätiömme johtoryhmän jäsen. 

Toivomme sinulta: 

  • vankkaa talouden ja hallinnon työkokemusta 
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
  • organisointitaitoja ja järjestelmällistä työotetta 
  • kokemusta kolmannen sektorin rahoittajista ja hallinnosta 
  • vahvaa ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä 
  • erinomaisia IT-taitoja 

Vastaat työssäsi muun muassa säätiömme talouden suunnittelusta, seurannasta, raportoinnista, kirjanpidosta ja erilaisista hallinnollista tehtävistä, kuten työterveyshuollosta, työsuhde-eduista ja sopimuksista. Kokemus kolmannelta sektorilta ei ole välttämätöntä, mutta ymmärrys erityisesti STEA:n, ESR:n ja eri ministeriöiden avustuksista, yksityisestä varainhankinnasta sekä liiketoiminnasta auttaa sinua pääsemään työssä nopeasti vauhtiin. 

Roolisi vastuullisuuden ja strategisen merkityksen vuoksi sinulta edellytetään paljon, mutta saat myös tarvitsemasi tuen siihen, että onnistut työssäsi. Olet oma-aloitteinen, tarkka, joustava ja työhösi myönteisesti suhtautuva kokenut ammattilainen. Haluat ottaa vastuuta ja kykenet kantamaan sen. Pystyt hallitsemaan itsenäisesti laajaa kokonaisuutta ja ratkaiset haasteita matkan varrella. Olet taitava priorisoimaan ja johtamaan työtäsi.  

Mahdollisuus käyttää omaa osaamistasi lasten ja nuorten hyväksi 

Säätiön kannalta tärkeässä roolissasi pääset tekemään työtä, joka edistää lasten ja nuorten tulevaisuususkoa. Talous- ja hallintopäällikkönä pystyt käyttämään osaamistasi säätiömme toiminnan ja sen vaikuttavuuteen lisäämiseksi. 

Etsimme joukkoomme sopivaa ja motivoitunutta työkaveria. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi tämä työ sopisi juuri sinulle. Sinua odottaa innostunut, osaava ja utelias työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi. Meillä saat olla oma itsesi. 

Tehtävä on vakituinen. Palkka asettuu 4300–4800 euron välille. Palkkaan vaikuttaa tehtävään valittavan henkilön osaaminen, kokemus ja yhdessä määriteltävät vastuualueet. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Juuri uudistettavat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Suhtaudumme myönteisesti etätyöhön, mutta toivomme että pystyt työskentelemään viikoittain myös toimistollamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 15.6. osoitteeseen rekry@nuori.fi otsikolla “Talous- ja hallintopäällikkö”. Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen 2.6., 9.6. ja 13.6 klo 14–16 puh. 050 502 5007. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. 

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiömme on perustettu vuonna 2001. 

Jaa

Lue lisää

Read Hour innosti yli 1000 päiväkotia ja koulua mukaan lukemaan ympäri Suomen

Näyttelykiertue: Sanoita parempi maailma 28.8.–10.12.2023

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö