Siirry sisältöön

Rekry: Dreams-ohjelman päällikkö ja tuottaja. Haku päättyy 5.6.2022.

20.05.2022

Jaa

Haluatko olla mukana vahvistamassa kymmenien tuhansien nuorten tulevaisuususkoa? Lasten ja nuorten säätiön pitkäaikainen Dreams-ohjelma etsii nyt sekä projektipäällikköä että tuottajaa vastaamaan valtakunnallisesta kokonaisuudesta. Tehtäviin valittavat henkilöt työskentelevät työparina. Haku päättyy 5.6.2022.

Dreams-ohjelma toteuttaa tulevien vuosien aikana noin 160 vierailua vuodessa yläkouluihin ja toisen asteen oppilaitoksiin. Vierailujen keskiössä ovat julkisuudesta tunnettujen kouluvierailijoiden pedagogisesti rakennetut elämäntarinat. Tarinoiden avulla kouluvierailijat rohkaisevat nuoria unelmoimaan sekä pohtimaan vahvuuksiaan ja oman polkunsa suuntaa. 

Projektipäällikkö vastaa työparinsa kanssa kouluvierailujen toteutumisesta ja tekee yhteistyötä julkisuudesta tunnettujen kouluvierailijoiden sekä ohjelmaa tukevien yritysten ja säätiöiden kanssa. Tuottaja vastaa erityisesti kouluvierailujen toteuttamisesta ja tuotannosta. Tehtävissä on mahdollisuus osallistua myös säätiön muuhun työhön kuten erilaisten työpajojen ohjaamiseen. 

Kokonaisuudesta vastaava projektipäällikkö 

Projektipäällikkönä vastaat työparinasi toimivan tuottajan kanssa kouluvierailujen toteutumisesta sekä yhteistyöstä kouluvierailijoiden, oppilaitosten ja ohjelman kumppaneiden kanssa. Toimit myös työparisi esihenkilönä. Kyvystä työskennellä suomen ja ruotsin kielellä on suuri etu, sillä vierailuja ja yhteistyötä toteutetaan molemmilla kielillä. 

Sinulla on kokemusta projektien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja työhösi myönteisesti suhtautuva ammattilainen. Pidät langat käsissäsi ja pysyt aikatauluissa. Olet taitava luomaan ja ylläpitämään kumppanuuksia ja innostut myös yhdessä kehittämisestä ja rahoituksen hankkimisesta. Dreams on myös viestinnällisesti houkutteleva ohjelma, joten toivomme sinulta viestinnällistä pelisilmää, joka auttaa yhteistyössä säätiömme ja kumppaneidemme viestinnän kanssa. 

Projektipäällikön tehtävässä sinua auttaa: 

 • kokemus projektien vetämisestä 
 • kokemus oppilaitosyhteistyöstä 
 • suomen ja ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito 
 • kokemus yritysyhteistyöstä ja varainhankinnasta 
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot 
 • viestinnällinen osaaminen 
 • kiinnostus ymmärtää 2020-luvun lasten ja nuorten maailmaa 

Järjestelmällinen ja yhteistyöstä syttyvä tuottaja 

Tuottajan työtehtävät keskittyvät kouluvierailujen tuotantoon sekä yhteistyöhön kouluvierailijoiden ja oppilaitosten kanssa. Olet oma-aloitteinen ja tarkka ammattilainen, jonka kanssa on mukavaa tehdä yhteistyötä. Pystyt huolehtimaan siitä, että vierailut toteutuvat kunnialla ja pidät langat käsissäsi. Kyvystä työskennellä suomen ja ruotsin kielellä on suuri etu, sillä vierailuja toteutetaan molemmilla kielillä.  

Toivomme, että sinulla on intoa olla mukana kannustamassa nuoria toteuttamaan unelmiaan ja halu kuulla ja kohdata nuoria työssäsi. Työssä on mahdollisuus osallistua myös nuorten työpajojen ohjaamiseen ja niistä viestimiseen. 

Tuottajan tehtävässä sinua auttaa: 

 • kokemus tapahtumien tuottamisesta 
 • kokemus oppilaitosyhteistyöstä 
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot 
 • suomen ja ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito 
 • Kokemus nuorten kohtaamisesta 
 • kokemus toiminnasta viestimisestä 

Miten haet tehtävää?

Palkkaamme aina kokonaisia ihmisiä. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi tämä tehtävä on se, mitä haluat tehdä. Sinua odottaa innostunut, osaava ja utelias työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi. 

Tehtävät ovat vakituisia. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Osan työstä voi hoitaa etänä, mutta toivomme että pystyt työskentelemään viikoittain myös toimistollamme ja osallistumaan oppilaitoksissa tehtävään työhön. 

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 5.6.2022 osoitteeseen rekry@nuori.fi . Kirjoita sähköpostin aihekenttään “Dreams: projektipäällikkö” tai “Dreams: tuottaja” riippuen siitä, kumpaa tehtävää haet. Kysymyksiin vastaa operatiivinen johtaja Camilla Naatus (050 462 2133) 24.5. klo 15–16 ja 30.5. klo 9–10. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. 

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiömme on perustettu vuonna 2001. Lue lisää: nuori.fi .   

Jaa

Lue lisää

Yrityslahjoitus luo toivoa vuodelle 2023 Otava tukee Lasten ja nuorten säätiötä 30 000 eurolla

Liity mukaan: Mahdolliset maailmat -roolipelistriimi 12.12. klo 13

Nuoret sanoittavat parempaa maailmaa Helsingin Kirjamessuilla Hassan Maikalin kanssa

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö