Siirry sisältöön

Rekry: Viestintä­päällikkö

04.03.2022

Jaa

Oletko luova ja rohkea viestinnän tekijä? Haluatko käyttää osaamistasi nuorten tulevaisuususkon vahvistamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, haluamme tavata sinut. Haku päättyy 25.3.

Haemme nyt viestintäpäällikköä vastaamaan Lasten ja nuorten säätiön viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuudesta. Etsimämme henkilö on kokenut ja monipuolinen viestinnän ammattilainen, joka vastaa säätiömme viestinnän strategisesta suunnittelusta ja operatiivisesta toteuttamisesta. Viestintäpäällikkönä olet säätiömme johtoryhmän jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä tuottaa laadukasta ja vaikuttavaa sisältöä. Osaat muuttaa monimutkaisetkin aiheet innostaviksi ja helposti ymmärrettäviksi. Hallitset verkkoviestinnän työkalut, hyödynnät sujuvasti analytiikkaa viestinnän tukena ja osaat suunnitella ja toteuttaa innostavia kampanjoita. Haluat tehdä kaikille saavutettavaa viestintää. Sinulla on aito kiinnostus ymmärtää 2020-luvun lasten ja nuorten maailmaa, ja osaat soveltaa sitä luovasti työssäsi.

Vastaat säätiön pienen viestintätiimin vetämisestä. Olet vahva itsenäinen tekijä, mutta loistat työyhteisön jäsenenä ja innostat myös muita. Sinulla on myönteinen ote työhön ja pidät katseesi kokonaiskuvassa. Kykenet hallitsemaan itsenäisesti laajaa kokonaisuutta ja ratkaiset haasteita matkan varrella. Olet loistava priorisoimaan ja johtamaan työtäsi.

Mahdollisuus vaikuttaa lasten ja nuorten elämään

Lasten ja nuorten säätiön yleisen viestinnän lisäksi suunnittelet ja vahvistat ohjelmiemme, kuten Tulevaisuuskoulun ja Read Hourin, viestintää ja brändiä. Suhtaudumme viestintään kunnianhimoisesti ja sen strateginen merkitys työllemme on suuri. Saat tarvitsemasi tuen siihen, että onnistut työssäsi.

Vastuullisessa roolissasi osallistut myös säätiömme varainhankinnan kehittämiseen ja kumppanuuksien luomiseen. Pystyt kasvattamaan säätiömme vaikuttavuutta ja tunnettuutta kekseliäillä viestinnän ratkaisuilla ja mediayhteistyöllä.

Palkkaamme aina kokonaisia ihmisiä. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi tämä tehtävä on se, mitä haluat tehdä. Sinua odottaa innostunut ja osaava työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi. Tarjoamme merkityksellisen tehtävän, jossa on myös mahdollista oppia ja kasvaa.

Toivomme sinulta:  

  • vähintään 5 vuoden monipuolista työkokemusta viestinnästä
  • erinomaista suomen kielen taitoa
  • loistavia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • vahvaa digitaalisen viestinnän osaamista
  • markkinointiosaamista ja tuloshakuisuutta.

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Suhtaudumme myönteisesti etätyöhön. Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 25.3. osoitteeseen rekry@nuori.fi . Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia!

Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen (p. 050 502 5007):

  • 9.3. klo 14–16
  • 15.3. klo 12–14
  • 21.3. klo 14–16

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön.

Lasten ja nuorten säätiön tarkoitus on lasten ja nuorten tulevaisuususkon vahvistaminen. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Ohjelmamme tarjoavat lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiömme on perustettu vuonna 2001.

Jaa

Lue lisää

Rekry: Dreams-ohjelman projektipäällikkö ja tuottaja. Haku päättyy 5.6.2022.

Nuoret kehittävät TET-palvelua yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa

Vieraskynä: Miten puhua rahasta nuoren kanssa?

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö