Siirry sisältöön
Lahjoita

Rekry: Verkko­pedagogiikan asiantuntija

17.02.2022

Jaa

Tehtävä on uusi ja toistaiseksi voimassa oleva. Haku päättyy perjantaina 4.3.2022.

Onko lasten ja nuorten oppiminen lähellä sydäntäsi? Osaatko hyödyntää vaikuttavasti myös verkkopedagogiikan mahdollisuuksia? Jos kyllä, niin kuulemme mielellämme sinusta lisää.

Lasten ja nuorten säätiö on tehnyt töitä lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja tulevaisuususkon vahvistamiseksi jo 20 vuotta. Tavoitamme vuosittain kymmeniä tuhansia lapsia ja nuoria ympäri Suomen. Nyt haluamme tehdä toiminnastamme yhä vaikuttavampaa, ja siksi vahvistamme verkkopedagogista osaamistamme.

Verkko­pedagogiikasta innostunut oppimisen osaaja

Verkkopedagogiikan asiantuntijana olet mukana varmistamassa, että toiminnastamme voivat hyötyä jatkossa kaikki lapset ja nuoret ympäri Suomen. Suunnittelet, toteutat ja tuotat työssäsi vaikuttavia verkko-oppimiskokonaisuuksia yhdessä tuotteiden käyttäjien ja henkilökuntamme kanssa.

Työssäsi olet mukana rakentamassa Suomen suurinta ja tunnetuinta verkossa toimivaa TET-paikkoja välittävää palvelua ja sen pedagogisia sisältöjä yhdessä nuorten, yritysten ja oppilaitosten edustajien kanssa. Työskentelet pienessä tiimissä ja monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu myös nuorten kouluttamista ja tuotannollista työtä. TET-palvelun lisäksi pääset hyödyntämään asiantuntemustasi myös muiden ohjelmiemme, kuten Tulevaisuuskoulun, verkko-oppimisympäristöjen rakentamisessa.

Sinulla on kokemusta laadukkaiden verkko-oppimismateriaalien tuottamisesta ja innostavien työpajojen fasilitoimisesta. Suhtaudut intohimoisesti oppimiseen ja ymmärrät, mitä asioita on huomioitava lapsille ja nuorille suunnattavissa pedagogisissa materiaaleissa.

Kehittämis­prosesseista syttyvä tiimi­työskentelijä

Olet tavoiteorientoitunut ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Sinulla on kokemusta palvelujen kehittämisprosesseista ja mahdollisesti myös palvelumuotoilusta. Kykenet viemään kehitettävät asiat myös käytäntöön. Olet hyvä priorisoimaan ja johtamaan omaa tekemistäsi. Suhtaudut työhön kunnianhimoisesti ja optimistisesti.

Palkkaamme aina kokonaisia ihmisiä. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi tämä tehtävä on se, mitä haluat tehdä. Sinua odottaa innostunut, osaava ja luova työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi.

Tehtävässä tarvitset:  

  • Kokemusta verkkopedagogisten materiaalien ja muiden koulutusmateriaalien tuotannosta
  • Osaamista kouluttamisesta ja työpajojen fasilitoimisesta
  • Ymmärrystä palvelujen kehittämisprosesseista
  • Kokemusta verkko-oppimisympäristöistä
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tehtävä on uusi ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa, mutta ison osan työstä voi tehdä myös etänä.

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 4.3.2022 osoitteeseen rekry@nuori.fi .

Kysymyksiin vastaa operatiivinen johtaja Camilla Naatus (p. 050 462 2133) 28.2. klo 12–13 ja 2.3. klo 10–11. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa yhdessä laajan kumppaniverkostonsa kanssa. Toimintamme tarjoaa vuosittain kymmenille tuhansille lapsille ja nuorille tietoa, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. 

Jaa

Lue lisää

Dreams-vierailu lisää merkityksellisiä kohtaamisia koulun arjessa

Tulevaisuuskoulu kehittää UPM:n ja Tietoevryn tuella kouluille maksuttomat materiaalit tulevaisuuskasvatukseen

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö