Siirry sisältöön

Rekry: projekti­­päällikkö. Haku päättyy 12.1.2022.

17.12.2021

Jaa

Haluatko olla rakentamassa uutta ja vaikuttavaa palvelua, joka tarjoaa nuorille ympäri Suomen mahdollisuuksia innostua työelämästä? Lasten ja nuorten säätiö etsii projektipäällikköä vastaamaan uudesta kokonaisuudestamme, joka tuo työelämän lähemmäksi nuoria.

Työssäsi pääset rakentamaan Suomen suurimman TET-paikkoja välittävän palvelun yhdessä kumppanien kanssa. Palvelu tuo TET-paikat tasavertaisesti kaikkien nuorten saataville. Palveluun luodaan lisäksi laadukkaita verkkopedagogisia sisältöjä, joiden avulla nuoret voivat oppia työelämässä tarvittavia taitoja osana TET-harjoittelua.

Tavoitteellinen kumppanuuksien rakentaja ja työelämäosaaja

Verkossa toimivaa TET-palvelua rakennetaan yhdessä työelämään tutustumista tarjoavien yritysten, oppilaitosten ja nuorten kanssa. Projektipäällikkönä tuet yrityksiä ja nuoria TET-jaksojen järjestämisessä ja kehität palvelua heiltä saamasi palautteen pohjalta. Varmistat, että laajan kokonaisuuden eri osat etenevät sovitussa aikataulussa ja oikeaan suuntaan.

Sinulla on pitkä työkokemus yritysyhteistyöstä ja nuorten työelämätaitojen edistämisestä.  Olet taitava luomaan ja pitämään huolta kumppanuuksista. Ymmärrät, että jatkuvassa muutoksessa oleva työelämä ja nuoriin kohdistuvat vaatimukset tehdä omaan työuraansa liittyviä ratkaisuja yhä aikaisemmin, on haastava yhtälö. Uskot, että TET-palvelu on tärkeä vastaus tähän haasteeseen. Olet ratkaisija ja haluat rakentaa jotain suurta yhdessä.

Palkkaamme aina kokonaisia ihmisiä. Kerro siksi hakemuksessasi osaamisestasi, siitä kuka olet ja miksi tämä tehtävä on se, mitä haluat tehdä. Sinua odottaa innostunut, osaava ja luova työyhteisö, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten hyväksi.

Tehtävässä tarvitset:  

  • Usean vuoden kokemusta projektien vetämisestä
  • Osaamista nuorten työelämätaitojen edistämisestä yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä rakentaa ja ylläpitää kumppanuuksia
  • Kokemusta palvelujen rakentamisesta
  • Osaamista verkkokouluttamisesta
  • Kokemusta varainhankinnasta

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Tällä hetkellä työskentelemme valtaosin etänä ja suhtaudumme myönteisesti etätyön tekemiseen myös jatkossa.

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 12.1.2022 osoitteeseen rekry@nuori.fi . Kysymyksiin vastaa operatiivinen johtaja Camilla Naatus (050 462 2133) 21.12. klo 13–14 ja 10.1. klo 15–16.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistollemme pääsee hissillä, mutta tila ei ole esteetön. Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa nuorten tulevaisuususkoa. Tarjoamme nuorille tietoja, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Toimintamme tavoittaa vuosittain kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Lisäksi vaikutamme yhteiskunnassa yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Lue lisää: www.nuori.fi.  

Jaa

Lue lisää

Taidot elämään -coachin kolme vinkkiä nuorten kohtaamiseen

Työelämään tutustumisesta on aitoa hyötyä myös yrityksille - mitä Monster oppi TET-jakson aikana

Vieraskynä: Valmet tukee nuoria rakentamaan mielikuvaa tulevaisuuden työelämästä

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö