Siirry sisältöön

Selvitys: Maailma 2050 nuorten kirjoittamana

02.12.2021

Jaa

Kun nuorille annetaan vapaat kädet, mitä he ajattelevat ja kirjoittavat tulevaisuudesta? Millainen on maailma vuonna 2050? Maailma 2050 -kirjoituskilpailuun osallistui 63 yläkouluikäistä nuorta omalla tekstillään. Analysoimme kirjoitukset tätä selvitystä varten.

Järjestimme yläkoululaisille keväällä 2021 tulevaisuusaiheisen kirjoituskilpailun, sillä halusimme selvittää, mitä he odottavat tai toivovat tulevaisuudelta. Maailma 2050 -kirjoituskilpailussa tekstin tyylilaji oli vapaa. Tekstien aiheena oli tulevaisuus. Tehtävänannossa yläkoululaisia kehotettiin ajattelemaan vuotta 2050. Millaista silloin on? Analysoimme tulleet kirjoitukset selvitystä varten.

Lue Maailma 2050 nuorten kirjoittamana -selvitys tästä

Jaa

Lue lisää

Peli: Tuntematon tulevaisuus 2052

Esiintyminen minänä: liike itseilmaisun ja yhteistyön välineenä

Unelmien some: Mitä nuoret toivovat tulevaisuuden sosiaaliselta medialta

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö