Siirry sisältöön
Lahjoita

Haluamme edistää työelämää, jossa nuoret voivat hyvin

03.11.2021

Jaa

Yhä useampi nuori uupuu jo työelämän alkumetreillä tai opinnoissa. Tähän vaikuttaa suuresti se, millaisena nuoret näkevät työelämän: raskaana, kuormittavana ja kilpailuun kannustavana. Tämän haluamme muuttaa.

Työelämässä on mahdollista huolehtia omasta hyvinvoinnista. Työelämään voi vaikuttaa. Ei kannata huolestua, jos oma tie työelämään kulkee ennemmin mutkaisten sivupolkujen kuin suoran moottoritien kautta.

Näihin viesteihin perustuu Lasten ja nuorten säätiön ja Alma Median yhdessä tuottama Tulevaisuuden työelämä nuorille -oppituntivideo. Video on osa Alma Median käynnistämää Onni työssä -aloitetta, jonka avulla Suomesta halutaan rakentaa maailman onnellisin työmaa.

”Olemme tehneet Alma Median kanssa yhteistyötä jo vuosien ajan. Tällä kertaa löysimme yhteisen mission siitä, että haluamme parantaa nuorten mielikuvaa työelämästä – ja antaa heille väyliä vaikuttaa siihen itse”, sanoo Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Olli Alanen.

45 minuutin pituinen oppituntivideo on suunnattu 15–18-vuotiaille nuorille. Se sisältää myös aktivoivia kysymyksiä.

”Meille on tärkeää olla mukana tuottamassa tietoa siitä, että kaiken ei tarvitse olla nuorille selvää tässä ja nyt. On ok etsiä itseään ja omia kiinnostuksen kohteitaan”, Alanen sanoo.

Oppituntivideolla esiintyvät Tulevaisuuskoulun perustaja, Lasten ja nuorten säätiön tulevaisuusasiantuntija, Otto Tähkäpää ja yrittäjä, Lasten ja nuorten säätiön dreamsteri Tomi Kaukinen.

Katso oppituntivideo alta tai tämän linkin kautta YouTubesta .

Kysy yritys­yhteis­työstä

Haluatko tehdä yhteistyötä tai kehittää kanssamme jotain uutta? Ota yhteyttä! Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri teidän yrityksellenne sopivin tapa.

Operatiivinen johtaja

Camilla Naatus

camilla.naatus@nuori.fi

050 462 2133

Jaa

Lue lisää

Webinaari: Koulujen ja oppilaitosten rooli ekologisessa jälleenrakennuksessa

Dreams-vierailu lisää merkityksellisiä kohtaamisia koulun arjessa

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö