Siirry sisältöön

Rekry: Tulevaisuus­koulun ohjelma­päällikkö

20.09.2021

Jaa

Haluatko olla rakentamassa maailman parasta tulevaisuuskasvatusta lapsille ja nuorille? Sytytkö tuotekehityksestä ja myymisestä? Lasten ja nuorten säätiö etsii nyt ohjelmapäällikköä skaalaamaan uniikkia Tulevaisuuskouluamme.

Vuonna 2016 perustettu Tulevaisuuskoulu tarjoaa maailman parasta tulevaisuuskasvatusta lapsille ja nuorille. Kansainvälisestikin palkittu työ perustuu tulevaisuudentutkimuksen menetelmiin, joiden avulla lapsille ja nuorille opetetaan tulevaisuusajattelun perusteita. Tulevaisuuskoulun avulla lapset ja nuoret saavat työkaluja, joiden avulla he pystyvät rakentamaan hyvää elämää nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Tulevaisuuskoulu on tavoittanut tuhansia lapsia ja nuoria ja satoja opetusalan ammattilaisia. Tulevaisuuskoulu on saanut runsaasti kiitosta innostavista menetelmistään ja kyvystään selittää monimutkaisia asioita ymmärrettävällä tavalla.

Jatkossa haluamme tarjota vaikuttavaa tulevaisuuskasvatusta huomattavasti nykyistä laajemmalle joukolle. Sinä autat meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Tuotekehityksen ja myynnin ammattilainen

Ohjelmapäällikkönä vastaat Tulevaisuuskoulun kehittämisestä ja ohjelman johtamisesta. Olet konseptoimisen ja tuotteistamisen ammattilainen. Keskityt olennaiseen, vaikka ymmärrät että pienessä tiimissä työskentely vaatii joustamista. Olet neuvottelutilanteissa kuin kotonasi ja osaat hankkia rahoitusta. Pystyt rakentamaan yhdessä tiimin kanssa kunnianhimoisia suunnitelmia ja varmistat, että ne viedään myös käytäntöön.

Tulevaisuusajattelu on sinulle tuttua tai olet vähintäänkin kiinnostunut oppimaan siitä lisää. Saatat tuntea hyvin koulumaailman, ja olet ehkä aiemminkin myynyt palveluja julkiselle sektorille sekä hankkinut rahoitusta yrityksiltä ja säätiöiltä.

Tarjoamme laajan vastuun ja mahdollisuuden kehittyä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa Tulevaisuuskoulusta vähintäänkin kansallista menestystarinaa. Vastuullisessa roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan lasten ja nuorten elämään.

Sinua odottaa utelias, luova ja monipuolisella osaamisella varustettu työyhteisö, jossa työkaveria autetaan. Panostamme yhdessä tekemiseen ja siihen, että työssä saa toteuttaa itseään ja kasvaa. Meillä saat olla oma itsesi.  

Toivomme sinulta: 

  • Vankkaa tuotekehitys- ja myyntiosaamista
  • Kokemusta projektien johtamisesta
  • Kykyä luoda ja ylläpitää kumppanuuksia
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja 
  • Oppilaitoksien ja (myös verkkopohjaisten) koulutuspalvelujen tuntemusta
  • Ymmärrystä tulevaisuusajattelusta

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa marraskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa, mutta voit halutessasi tehdä osan työstäsi myös etänä. 

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 6.10. osoitteeseen rekry@nuori.fi . Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia! Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen 28.9. klo 14–16 ja 30.9. klo 14.30–16.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa lasten ja nuorten tulevaisuususkoa. Toimintamme tavoittaa vuosittain kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia lapsia ja nuoria ympäri Suomen. Lisäksi vaikutamme yhteiskunnassa yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Tutustu toimintaamme .

Jaa

Lue lisää

Yrityslahjoitus luo toivoa vuodelle 2023 Otava tukee Lasten ja nuorten säätiötä 30 000 eurolla

Liity mukaan: Mahdolliset maailmat -roolipelistriimi 12.12. klo 13

Nopeasti muuttuvassa maailmassa toivolle on aina tilaa

Pysy ajan tasalla

Tilaa Lasten ja nuorten säätiön uutiskirje, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö