Siirry sisältöön

Rekry: Tuottaja, Read Hour -kampanja

12.04.2021

Jaa

Etsimme suomen- ja ruotsinkielentaitoista tuottajaa kansainvälistyvälle Read Hour -lukutaitokampanjalle. Lähetä hakemus viimeistään 23.4.2021.

Haluatko olla vahvistamassa nuorten lukutaitoa ja uskoa tulevaisuuteen? Etsimme lahjakasta tuottajaa, jolla on kampanjakokemusta ja huikeat yhteistyötaidot ja joka työskentelee luontevasti suomeksi ja ruotsiksi. Tuottaja vastaa Lasten ja nuorten säätiön Read Hour -kampanjasta ja sen kansainvälistämisestä.

Read Hour on Lasten ja nuorten säätiön vuonna 2019 käynnistämä lukutaitokampanja, joka vakiinnuttaa lukemiselle hurraavan juhlapäivän, innostaa lukemaan ja vahvistaa lukutaidon ympärillä käytävää yhteiskunnallista keskustelua. Laajan kumppaniverkoston kanssa toteutettava kampanja on kovassa nosteessa ja ottaa ensimmäiset kansainvälistymisen askeleet syksyllä 2021. Read Houria vietetään vuosittain 8. syyskuuta YK:n kansainvälisenä lukutaitopäivänä.

Etsimme isosti ajattelevaa, mutta käytännönläheistä ammattilaista

Read Hourin vastaavana tuottajana luotsaat kampanjaa ja vastaat sen kumppanuuksien rakentamisesta sekä yhteistyöstä laajan, kansainvälisen kumppaniverkoston kanssa. Kumppaniverkostossa on jo mukana yrityksiä, säätiöitä, järjestöjä ja julkisia toimijoita Suomesta ja muista Pohjoismaista.

Arvostat kumppaneitamme ja rakennat yhteistyötä. Olet kunnianhimoinen ammattilainen, joka ajattelee isosti ja pystyy viemään ajatuksensa käytäntöön. Osaat konseptoida ja hankkia rahoitusta. Olet aloitteellinen ja rohkea henkilö, joka haluaa aidosti edistää nuorten hyvinvointia.

Tänä vuonna otamme ensimmäiset askelet kampanjan kansainvälistämisessä yhdessä kampanjan kumppanien kanssa. Ensiksi valloitamme Pohjoismaat, joissa kiinnostus kampanjaa kohtaan on suurta. Tämän vuoksi on valtava etu, jos pystyt toimimaan luontevasti myös ruotsiksi. Sujuva englanti on ehdoton plussa.

Mahdollisuus olla rakentamassa jotain suurta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kuljettaa kovassa nosteessa oleva suomalainen Read Hour -aloite kansainväliseksi menestystarinaksi. Kampanjan myötä pääset vaikuttamaan lasten ja nuorten tulevaisuuteen ja samalla kehittämään säätiöstämme entistä vaikuttavamman toimijan.

Read Houria kanssasi rakentaa Lasten ja nuorten säätiön mukava, monipuolinen ja ammattimainen henkilökunta. Pääset Read Hourin lisäksi osallistumaan myös muuhun Lasten ja nuorten säätiön työhön. Kerro siksi hakemuksessasi laajasti osaamisestasi ja siitä, missä muussa olet tuottajarooliin lisäksi erityisen hyvä.  

Sinua odottaa innostunut, osaava ja luova työyhteisö, jossa saat olla oma itsesi. Autamme toisiamme, eikä meillä ole vastarannan kiiskejä.

Toivomme sinulta: 

  • Usean vuoden kokemusta ja näyttöjä tapahtumien ja/tai kampanjoiden toteuttamisesta ja projektien vetämisestä
  • Erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja 
  • Konseptointiosaamista ja kykyä myydä
  • Kokemusta varainhankinnasta (yritykset ja säätiöt)
  • Verkostoja yritys- ja säätiömaailmaan
  • Erinomaista ruotsin ja suomen kielen taitoa

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Tällä hetkellä teemme työtä valtaosin etänä ja suhtaudumme myönteisesti etätyön tekemiseen myös jatkossa. 

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 23.4. mennessä osoitteeseen rekry@nuori.fi . Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen, p. 050 502 5007. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa nuorten tulevaisuususkoa. Tarjoamme nuorille tietoja, taitoja ja mahdollisuuksia tehdä tulevaisuutta. Toimintamme tavoittaa vuosittain kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Lisäksi vaikutamme yhteiskunnassa yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Jaa

Lue lisää

Rekry: Tulevaisuus­koulun ohjelma­päällikkö

Yli 3 600 nuorta äänesti Read Hour -palkinnon saajan voiton vei menestyskirjoja tehnyt Mike Bäck

Suomi pysähtyy lukemaan tunniksi YK:n lukutaitopäivänä Read Houria vietetään ensimmäistä kertaa myös kansainvälisesti

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotTietosuojaselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö