Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten säätiön operatiiviseksi johtajaksi Camilla Naatus

01.03.2021

Jaa

Operatiivisen johtajan pesti on säätiössä uusi. Camilla Naatus keskittyy vahvistamaan säätiön vaikuttavuutta ja rakentamaan yrityskumppanuuksia.

Camilla Naatus aloittaa Lasten ja nuorten säätiön operatiivisena johtajana maaliskuun alussa. Hänen vastuullaan on säätiön hanke- ja ohjelmatyön kehittäminen ja säätiön yritysyhteistyön vahvistaminen.

”Lasten ja nuorten tulevaisuuteen satsaaminen on juuri nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen. Olen kiitollinen päästessäni tarttumaan nuorten tulevaisuuden suurimpiin haasteisiin yhdessä huikean tiimin ja parhaiden kumppaneiden kanssa. Vaikuttavimmat tulokset saadaan aikaan yhdessä ja olen valtavan innostunut siitä, että yhteistyö yritysten kanssa on ollut Lasten ja nuorten säätiön dna:ssa sen perustamisesta lähtien.”  

Naatus siirtyy säätiöön Startup Refugeesista ja sen taustalla olevasta Phoenix ry:stä, jota hän on johtanut viiden vuoden ajan. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Diakonissalaitoksen Vamoksessa, jossa hän vastasi nuorten urapalveluista ja niihin liittyvistä yksityisistä kumppanuuksista. 

”Monipuolinen ymmärrys nuorten parissa tehtävästä työstä ja kyky innostaa uusia kumppaneita mukaan yhteistyöhön ovat Camillan ehdottomia vahvuuksia, joita hän pääsee hyödyntämään säätiössä. Camillan rekrytointi auttaa meitä tekemään työstämme entistäkin vaikuttavampaa”, toteaa säätiön toiminnanjohtaja Olli Alanen.

“Tuskin maltan odottaa, että saamme Lasten ja nuorten säätiön 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kutsua kaikki lasten ja nuorten tulevaisuuteen vaikuttamisesta kiinnostuneet mukaan – ja enpäs muuten maltakaan! Mikäli aihe kiinnostaa, olettehan minuun yhteydessä!” Naatus kannustaa.

Lisätietoja

Camilla Naatus

Operatiivinen johtaja

camilla.naatus@nuori.fi

050 462 2133

Jaa

Lue lisää

Rekry: Tulevaisuus­koulun ohjelma­päällikkö

Yli 3 600 nuorta äänesti Read Hour -palkinnon saajan voiton vei menestyskirjoja tehnyt Mike Bäck

Suomi pysähtyy lukemaan tunniksi YK:n lukutaitopäivänä Read Houria vietetään ensimmäistä kertaa myös kansainvälisesti

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotTietosuojaselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö