Siirry sisältöön

Rekrytoimme: yritysyhteistyön päällikkö

06.11.2020

Jaa

Haku tehtävään päättyy keskiviikkona 25.11.2020.

Haluatko olla rakentamassa merkityksellistä tulevaisuutta nuorille? Sykkiikö sydämesi yritysten ja järjestöjen väliselle yhteistyölle? Lasten ja nuorten säätiö etsii nyt yritysyhteistyön päällikköä vastaamaan säätiömme yritysyhteistyön kokonaisuudesta.

Yritysyhteistyö on ollut keskeinen osa toimintaamme aina perustamisestamme lähtien vuodesta 2001. Säätiömme tekee vaikuttavaa yhteistyötä lukuisten yritysten kanssa. Haluamme olla nuorisoalan houkuttelevin ja tunnetuin vastuullisuuskumppani yrityksille. Sinä autat meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Vastuullinen ja monipuolinen työnkuva

Etsimämme henkilö taitaa yritysyhteistyön strategisen suunnittelun ja operatiivisen toiminnan. Osaat rakentaa kunnianhimoisia suunnitelmia ja viet ne myös käytäntöön. Luot säätiön toimintaa edistäviä pitkäaikaisia kumppanuuksia, suunnittelet uusia konsepteja ja vastaat siitä, että yritysten kokemus yhteistyöstä on jatkossakin erinomainen. Lisäksi toimit noin kuudesta asiantuntijastamme koostuvan tiimin lähiesihenkilönä.

Olet keskeisessä roolissa yritysyhteistyön ja -varainhankinnan ohella laajemmin toimintamme muussa kehittämisessä. Teet tiivistä yhteistyötä säätiömme eri hankkeiden ja viestinnän kanssa. Työsi on nopeatempoista ja olet tottunut pitämään montaa palloa samanaikaisesti ilmassa. Siedät hyvin painetta, otat nopeasti haltuun laajoja kokonaisuuksia ja tunnistat, mikä niissä on olennaisinta. Vastaat työstäsi toiminnanjohtajalle.

Mahdollisuus rakentaa parempaa tulevaisuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kuljettaa hyvässä kasvussa oleva yritysyhteistyömme seuraavalle tasolle. Tulosvastuullisessa roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan nuorten elämään ja kehittämään tulevaisuuteen katsovaa säätiötämme.

Sinua odottaa innostunut, osaava ja luova työyhteisö, jolla on halu tehdä asiat aina hieman paremmin. Panostamme yhdessä tekemiseen ja siihen, että töissä on kivaa. Meillä saat olla oma itsesi.

Toivomme sinulta

  • Usean vuoden kokemusta ja näyttöjä järjestöjen ja yritysten välisestä yhteistyöstä
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Konseptointi- ja myyntiosaamista sekä tuloshakuisuutta
  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja valmentavaa otetta tiimin johtamiseen
  • Kokemusta nuorisoalalta tai muuten hankittua ymmärrystä nuorten arkeen vaikuttavista kehityskuluista
  • Ymmärrystä yksityisen ja julkisen rahoituksen yhdistämisestä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa tammikuun 2021 alussa tai sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Tällä hetkellä teemme työtä valtaosin etänä ja suhtaudumme myönteisesti etätyön tekemiseen myös jatkossa.

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 25.11. mennessä osoitteeseen rekry@nuori.fi . Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia! Haastattelut järjestetään joulukuun ensimmäisellä viikolla. Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen 12.11. ja 20.11. klo 14–16, puh. 050 502 5007.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lasten ja nuorten säätiö

Rakennamme nuorten kanssa tulevaisuutta, jossa jokainen voi kokea elämänsä merkitykselliseksi. Keskitymme työssämme nuorten toimintavalmiuksien, osaamisen, yhteenkuuluvuuden tunteen ja tulevaisuususkon vahvistamiseen. Toimintamme tavoittaa vuosittain kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Lisäksi vaikutamme yhteiskunnassa yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lue lisää

Rekry: Tuottaja, Read Hour -kampanja

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotTietosuojaselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö