Siirry sisältöön

Deloitte tekee työtä nuorten hyväksi ja auttaa meitä kehittämään organisaatiotamme

05.10.2020

Jaa

Yhteistyömme Deloitten kanssa on jatkunut vuodesta 2006 lähtien.

Miksi? Deloitten vastuullisuudesta ja toimistopalveluista vastaava Teija Gallacher vastaa: “Asiantuntijapalveluja ja neuvonantoa tarjoava Deloitte on sitoutunut vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Me Deloittella autamme asiakkaitamme luomaan pitkän aikavälin arvoa tuomalla kestävän kehityksen ja vastuullisuustyön liiketoiminnan ytimeen.

Olemme mukana sosiaalisessa vastuullisuusohjelmassa yhdessä Lasten ja nuorten säätiön kanssa: tarjoamme asiantuntijoidemme osaamista säätiön eri hankkeisiin luodaksemme positiivista yhteiskunnallista vaikuttavuutta. 

Yhteistyö Lasten ja nuorten säätiön kanssa tukee globaalia WorldClass  -yritysvastuuohjelmaamme, jonka kautta me Deloittella panostamme erityisesti lasten ja nuorten tulevaisuuden merkityksellisyyden ja mahdollisuuksien lisäämiseen.” 

Mitä teimme? Deloitte on tukenut Lasten ja nuorten säätiön toimintaa eri tavoin jo useiden vuosien ajan.  

Deloitte oli mukana 2016–2018 nuorisofestivaali Unelmafoorumissa , jolloin sen vapaaehtoiset työntekijät heittäytyivät tapahtuman käytännön järjestelyihin. Esimerkiksi toimitusjohtaja Tomi Pitkänen ohjasi liikenteenohjaajana koulukuljetuksia festivaalialueen pysäköintialueella.  

Käytännön järjestelyiden lisäksi deloittelaiset pitivät Unelmafoorumissa työpajoja nuorille. Esimerkiksi vuonna 2018 Deloitten työpajassa osallistujat pääsivät pohtimaan vahvuuksiaan ja omaa juttuaan. Deloitten asiantuntijat auttoivat nuoria löytämään juuri heille merkityksellisiä asioita.   

Deloittelaiset ovat yhteistyömme aikana osallistuneet Lasten ja nuorten säätiön eri hankkeisiin. Deloitten työntekijöitä oli mukana esimerkiksi syksyllä 2020 järjestetyissä lukioiden opinto-ohjaajien tulevaisuuskoulutuksissa. Koulutuksissa opinto-ohjaajat tutustuivat tulevaisuudentutkimuksen ja ennakoinnin menetelmiin ja lähestymistapoihin. Deloittelaiset olivat mukana koulutuksissa keskustelemassa tulevaisuuden työelämästä.  

Deloitten asiantuntijat ovat vuosien varrella auttaneet Lasten ja nuorten säätiötä kehittämään organisaationsa erilaisia prosesseja ja työntekijäkokemusta. Deloitte on osallistunut myös vuosittaiseen Read Hour -kampanjaan  nuorten lukutaidon hyväksi.  

Milloin? Deloitte on tukenut toimintaamme vuodesta 2006 lähtien. 

Jaa

Lue lisää

Työelämään tutustumisesta on aitoa hyötyä myös yrityksille - mitä Monster oppi TET-jakson aikana

Vieraskynä: Valmet tukee nuoria rakentamaan mielikuvaa tulevaisuuden työelämästä

“Siitä tuli helppoa, kun teimme yhdessä” TET-palvelua kehitettiin viikko iloisissa tunnelmissa

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje
ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
LaskutustiedotRekisteriselosteSaavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö