Julkaistu: 19.12.2019

Etsimme koordinaattoria kahteen työelämähankkeeseemme

Oletko innostunut työskentelemään nuorisoalalla? Kiinnostaako työelämän kehittäminen sinua? Haluatko olla mukana luomassa nuorille edellytyksiä merkitykselliseen tulevaisuuteen?

Haemme nyt työntekijää vastaamaan kahden Lasten ja nuorten säätiön työelämähankkeen koordinoinnista. Koordinaattorina pääset mukaan laajentamaan HuippuHarkka-konseptiamme, jossa keskeistä on myönteisten harjoittelukokemusten tarjoaminen nuorille ja yritysten kouluttaminen nuorten kohtaamiseen. Lisäksi rakennat kanssamme uuden avauksen, jossa koulutamme opinto-ohjaajia ja lukiolaisia työn murrokseen liittyvistä teemoista.

Työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito hankkeiden yhteistyökumppaneihin eli oppilaitoksiin, yrityksiin ja nuorten työllistymistä tukeviin palveluihin. Olet myös mukana jalkauttamassa uusia toimintatapoja yhteistyökumppaneiden toimintaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muun muassa koulutusten ja vierailujen käytännön koordinointi ja toimintaa koskevan palautteen kerääminen. Osallistut myös yritysten edustajien kouluttamiseen ja vastaat hankkeiden loppuseminaarien tuottamisesta yhdessä tiimin kanssa.  

Olet itsenäinen tekijä, mutta loistat tiimin jäsenenä ja innostat myös muita. Nautit prosesseista ja niiden hiomisesta. Tapasi tehdä työtä on järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen. Jaat ajatuksemme siitä, että jokainen nuori on arvokas ja ansaitsee tukea itselleen merkityksellisen tulevaisuuden rakentamisessa.

Uskomme, että menestyt tehtävässä, jos sinulla on: 

  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kokemusta ja osaamista verkostomaisesta työskentelystä
  • ymmärrystä nivelvaiheessa olevien nuorten tilanteista
  • nuorten koulutuskentän (erityisesti lukio- ja VALMA-koulutus) ja työllisyyspalveluiden tuntemusta.

Sinua odottaa eteenpäin katsova, osaava ja lämmin työyhteisö, jolla on halu tehdä asiat aina hieman paremmin. Tarjoamme merkityksellisen tehtävän osana moniammatillista tiimiä ja työyhteisön, jossa on mahdollista kasvaa ja kehittyä.  

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen 31.12.2020 asti, jolloin molempien hankkeiden nykyinen rahoitus päättyy. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 10.1. mennessä osoitteeseen rekry@nuori.fi. Otsikoi viestisi “Hakemus koordinaattoriksi”. Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri sukupuolten edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Kysymyksiin vastaa tiimipäällikkö Hanna Koskenkangas (040 589 0551) maanantaina 30.12. klo 12–13. ja perjantaina 3.1. klo 13–14. 

Lasten ja nuorten säätiön tavoitteena on, että jokainen nuori kokee tulevaisuutensa merkitykselliseksi. Toimintamme tavoittaa kymmeniätuhansia eri elämäntilanteissa olevia nuoria ympäri Suomen. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.  

‹ Takaisin listaukseen