Sampo lahjoitti Lasten ja nuorten säätiölle 50 000 euroa – kiitos kaikille tämän vuoden tukijoillemme!

05.12.2019

Jaa

Sampo on lahjoittanut Lasten ja nuorten säätiölle 50 000 euroa säätiön joulukeräykseen. Tällä ja muilla lahjoituksilla tuetaan säätiön toimintaa nuorten hyväksi.

“On ilahduttavaa, että tänä vuonna niin moni yritys päätti tukea juuri meitä. Työmme ei olisi mahdollista nykyisessä laajuudessaan ilman lahjoituksia. Yritysten tuen avulla pystymme vaikuttamaan myönteisesti monen nuoren tulevaisuuteen”, sanoo Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Olli Alanen.

Lasten ja nuorten säätiö työskentelee sen eteen, että jokainen nuori tuntisi elämänsä merkitykselliseksi. Tavoitamme vuosittain yli 20 000 nuorta. Tämän vuoden aikana olemme esimerkiksi tarjonneet nuorille positiivisia kokemuksia työelämästä, vahvistaneet työpajoissa nuorten uskoa itseensä ja tulevaisuuteensa soveltavan taiteen menetelmillä ja pysäyttäneet koko Suomen lukemaan Read Hourin ajaksi.

Kiitos, kun uskotte kanssamme, että sijoitus nuoreen on sijoitus tulevaisuuteen:

A-lehdet, Aller Media, Alma Media, Bauer Media, Biogen Finland, BookBeat, Danske Bank, Day Off, Deloitte, Dentsu Aegis Network, Endemol Shine, Froneri Finland, Förlaget, Into-Digital, Isobar, Keskisuomalainen, Lassila & Tikanoja, Lindström, LSTV design, McDonald’s, Mediateko, Meltwater, Monster, Moomin Characters, Musti ja Mirri, Nokia, Otavamedia, PMC Hydraulics, Sampo, Sanoma Media Finland, SEK, Storytel, Tieto, UPM-Kymmene, Valmet, VMP, WSOY, Yle.

Lue lisää

Yeboyahille on tärkeää luovuus ja ylisukupolvinen keskustelu: ”On tärkeää, että voimme yhdistää kokemuksen ja tuoreen uteliaisuuden”

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tuoreimmat kuulumisemme suoraan sähköpostiisi.

ToimintaSäätiöArtikkelit ja julkaisut
info@nuori.fi

Liisankatu 27 A 5 00170 Helsinki

Henkilökunnan yhteystiedot
Tietosuojaseloste

Saavutettavuusseloste

© 2020 Lasten ja nuorten säätiö