Lasten ja nuorten säätiön uudet työntekijät Linda, Riikka ja Tea.

Julkaistu: 22.8.2019

Tervetuloa Linda, Tea ja Riikka!

Elokuussa Sirkuksesta siivet elämään -hankkeen koordinaattorina aloitti Linda Lopperi. Linda on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti (musiikkitiede) ja tehnyt monipuolisesti töitä kulttuurin tuottamisen ja viestinnän parissa. Viimeiset vuodet ovat kuluneet varsinkin teatterin maailmassa. Esittävät taiteet ovatkin Lindan sydäntä erityisen lähellä.

Linda on ihmisistä innostuva tiimipelaaja, jonka intohimona on mahdollistaa merkityksellisiä kohtaamisia, vaikuttavia elämyksiä ja turvallisia kasvun paikkoja taiteen äärellä. Kulttuuririentojen lisäksi sipsit ovat Lindan elämän suola.

Tea Isopuro är en magisterstuderande i socialpsykologi som inledde sin högskolepraktik vid stiftelsen i augusti. Hennes karriär har så här långt bestått mest av mindre forskningsuppgifter på Statistikcentralen och Helsingfors universitet. Tea sökte sig från forskning och samhällsteori till Barn- och ungdomsstiftelsen för att få erfarenheter också av det praktiska verkställandet av samhällsförändring. Tea har som sin huvuduppgift att koordinera Dreams-skolbesök till svenskspråkiga skolor.

Vanhana tuttuna säätiöön palasi Riikka Puttonen. Hän on Lasten ja nuorten säätiön uusvanha toimistoassistentti, joka muutamia vuosia sitten sai säätiön työharjoittelusta ponnahduslaudan assistentin tehtäviin. Ennen paluutaan säätiölle, Riikka laajensi osaamistaan kaupallisella alalla. Säätiön tilat, hankkeet, organisaatiorakenne ja aika moni työntekijäkin ehti välissä vaihtua, mutta työyhteisö osoittautui paluunkin jälkeen yhtä ihanaksi ja avoimeksi kuin millaiseksi Riikka sen muisti. Toukokuussa Riikka hyppäsi lennosta toteuttamaan syksyn suurta lukutaitokampanjaa. Kunhan kampanjan pölyt laskeutuvat, Riikka tarttuu mm. suomenkielisiin Dreams-kouluvierailuihin.  

Riikka innostuu helposti ja hänen mielestään lähes kaikki uusi tieto on mielenkiintoista. Siksi hän katsoo mielellään dokumentteja ja hänen kuulokkeissaan ei suinkaan pauhaa musiikki vaan podcastit. Parasta on, jos jostain dokkarista opitulla tiedolla saa myöhemmin ratkaistua jonkun kinkkisen ongelman. Tai itseasiassa vielä parempaa on, jos joku pyytää Riikalta podcast-vinkkejä! 

Kuvassa vasemmalta Linda, Riikka ja Tea.

‹ Takaisin listaukseen