Julkaistu: 29.5.2019

Etsimme 18–25-vuotiaita nuoria mukaan tavoittelemaan unelmiaan!

Mitä sinä tekisit, jos voisit tehdä ihan mitä vaan? Hae mukaan Classic-jäätelön ja Lasten ja nuorten säätiön Mun polku -ohjelmaan!

Vuonna 2019 Classic ja Lasten ja nuorten säätiö tekevät
yhteistyötä tavoitteenaan kannustaa ja rohkaista nuoria löytämään oma polkunsa ja saada tukea sen varrelle. Haemme nyt mukaan nuoria, jotka haluavat lisää innostusta tulevaisuutensa pohtimiseen ja omien unelmiensa toteuttamiseen.

Ohjelma järjestetään syys-lokakuussa 2019, ja siihen sisältyy 1-3 tapaamista pääkaupunkiseudulla. Osallistujien matkakulut korvataan. Mukaan valitaan kolme nuorta, jotka saavat dreamstereiden ja muiden innostajien tuella

  • kannustusta omien unelmien ja tavoitteiden pohtimiseen 
  • konkreettisia neuvoja opiskelu- ja urapolulla etenemiseen

Hae mukaan ohjelmaan tästä »

Katso dreamsteri Hatsolon videotervehdys:

Yhteistyö käynnistyi toukokuussa 2019 vierailuilla ammattioppilaitoksiin. Dreamsterit, breakdance-tanssija Johannes ”Hatsolo” Hattunen sekä muusikko Jannika B vierailivat ammattioppilaitoksissa Kouvolassa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä ja Helsingissä ja rohkaisivat opiskelijoita seuraamaan rohkeasti omaa polkua. Lue lisää yhteistyöstä täältä.

‹ Takaisin listaukseen