Julkaistu: 23.4.2019

Rekrytoimme nyt: toimistoassistentti

Oletko alle 30-vuotias ja etsitkö töitä? Haluatko saada työkokemusta nuorisoalalta? Jos vastasit molempiin kyllä, tule mukaan luomaan nuorille merkityksellisen tulevaisuuden edellytyksiä! 

Haemme innostunutta toimistoassistenttia, joka haluaa päästä oppimaan uutta ja vahvistamaan osaamistaan nuorisoalalla. Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluvat monipuoliset avustavat tehtävät, kuten tapaamisten valmistelut ja aikatauluttaminen, hankkeisiin liittyvä koordinaatio- ja suunnittelutyö sekä erilaiset käytännön järjestelyt. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua laajasti säätiön toiminnan kehittämiseen. Viestinnällinen osaaminen katsotaan eduksi ja sen mukaisia tehtäviä on mahdollista sisällyttää työnkuvaan. 
 
Sinua odottaa osaava ja iloinen työyhteisö, joka tarjoaa vahvan tuen tehtäviisi, joissa sinulla on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Tehtävä on määräaikainen ja sen kesto on yksi vuosi. Työ on osa-aikainen, 80 % täydestä työajasta. Toimistoassistentti työllistetään Sosiaali- ja terveysalan avustuskeskus STEA:n Paikka Auki II -ohjelman avustuksella. Työhön valittavan henkilön on oltava alle 30-vuotias työelämän ulkopuolella oleva nuori, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 3.5.2019 mennessä osoitteeseen rekry@nuori.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Kysymyksiin vastaa Hanna Koskenkangas perjantaina 26.4. 13–14 ja tiistaina 30.4. 10–11 p. 040 589 0551.

Lasten ja nuorten säätiön tavoitteena on, että jokainen nuori kokee tulevaisuutensa merkitykselliseksi. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. 

‹ Takaisin listaukseen