Julkaistu: 20.3.2019

Tervetuloa Sara, Sofia ja Anna-Liisa!

Sara Peltola aloitti maaliskuun alussa asiantuntijana Alku-hankkeessa. Sara on koulutukseltaan kulttuurituottaja (AMK) ja kasvatustieteiden maisteri (opinto-ohjaus). Aiemmin hän on työskennellyt verkko-ohjauksen koulutuksen ja kehittämisen, käänteismentoroinnin ja tekoälyn sosiaalisten vaikutusten parissa.

Saran intohimona on tuoda yhteen ihmisiä, jotka eivät muuten tapaisi, jotta he voivat auttaa toisiaan toteuttamaan unelmiaan. Uuden tehtävänkuvan myötä hän odottaakin innolla pääsevänsä rakentamaan kohtaamisia yritysten ja omaa polkuaan etsivien nuorten välille. Saraan voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä, mikäli nuorten tukeminen työelämään siirtymisessä sopii juuri teidän yrityksenne arvoihin ja tavoitteisiin. 

Sofia-Charlotta Kakko hyppäsi tammikuussa 2019 Sirkuksesta siivet elämään -hankkeen puikkoihin vanhempainvapaansa jälkeen kuin ei olisi pois ollutkaan. Koulutukseltaan Sofia on filosofian maisteri (pääaineenaan teatterin ja draaman tutkimus), ja hänellä on takanaan pitkä työkokemus sosiaalisen sirkuksen ja ESR-hankkeiden parissa.

Sofia on positiivinen, järjestelmällinen ja innostunut ongelmanratkaisija, jonka sydän sykkii sosiaalisen sirkuksen lisäksi yhdistysten kehittämiselle, työmatkapyöräilylle ja kirjallisuudelle. 

Anna-Liisa Parkkinen aloitti Taidot elämään -hankkeen asiantuntijana maaliskuun alussa. Hän on työskennellyt taiteen ja kulttuurin parissa monipuolisissa rooleissa, erityisesti nykytanssin ja esitystaiteen parissa esiintyjänä, opettajana ja tuottajana erilaisissa tapahtumissa ja projekteissa. Anna-Liisa – tai tutummin Anski – on koulutukseltaan taidehallinnon sekä tanssipedagogiikan maisteri, ja Lasten ja nuorten säätiön lisäksi hän toimii tanssin kentällä freelancerina, opettajana ja kouluttajana.

Pitkäjänteinen opetus- ja kehitystyö tanssin ammatillisen erityisopetuksen parissa on herättänyt Anna-Liisan intohimon osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän periaatteiden edistämiseen ja integroimiseen arkeen ja työhön. Anna-Liisaa kiinnostaa näiden lisäksi kirjoittaminen, kehollisuus ja kahvi.

Kuvassa vasemmalta Sofia, Sara ja Anna-Liisa.

‹ Takaisin listaukseen