Julkaistu: 14.3.2019

Rekrytoimme nyt: viestintäpäällikkö

Oletko luova ja rohkea viestinnän ammattilainen? Palatko halusta päästä kehittämään vahvasti tulevaisuuteen katsovan yhteisön viestintää? Haluatko olla mukana luomassa nuorille merkityksellisen tulevaisuuden edellytyksiä?  

Haemme nyt markkinointihenkistä viestintäpäällikköä vastaamaan Lasten ja nuorten säätiön viestinnän kokonaisuudesta. Etsimämme henkilö taitaa viestinnän strategisen suunnittelun sekä päivittäiset viestinnän tehtävät. Hallitset verkkoviestinnän työkalut ja tuotat vaikuttavaa sisältöä. Osaat muuttaa monimutkaisetkin aiheet innostaviksi ja helposti ymmärrettäviksi viesteiksi. Olet vahva itsenäinen tekijä, mutta loistat tiimin jäsenenä ja innostat myös muita. 

Pääset uudistamaan kanssamme Lasten ja nuorten säätiön viestintää ja rakentamaan juuri valmistuneen strategian mukaista brändiä. Monipuoliseen ja vastuulliseen työnkuvaan kuuluu myös osallistuminen säätiön varainhankinnan kehittämiseen ja esimerkiksi kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Pystyt kasvattamaan säätiön tunnettuutta kekseliäillä viestinnän ratkaisuilla ja mediayhteistyöllä. 

Sinua odottaa innostunut ja osaava työyhteisö, jolla on halu tehdä asiat aina hieman paremmin. Tarjoamme merkityksellisen tehtävän, jossa on mahdollista kasvaa ja kehittyä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • 3–5 vuoden työkokemusta viestinnästä 
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työelämässä hankittua osaamista 
  • markkinointiosaamista ja tuloshakuisuutta 
  • erinomaista suomen kielen taitoa 
  • vahvaa digitaalisen viestinnän osaamista 

Tehtävä on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kruununhaassa. Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 31.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry(at)nuori.fi. Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia! Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen 18.3. ja 26.3. klo 10–12, puh. 050 502 5007.

Lasten ja nuorten säätiön tavoitteena on, että jokainen nuori kokee tulevaisuutensa merkitykselliseksi. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Säätiö on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. 

‹ Takaisin listaukseen