Julkaistu: 19.2.2019

Verkkokauppa Olenloistava.fi ja Lasten ja nuorten säätiö aloittavat yhteistyön

Heijastavia arjen esineitä myyvä verkkokauppa lahjoittaa osan tuotoistaan Lasten ja nuorten säätiölle. 

Lasten ja nuorten säätiö on aloittanut yhteistyön uuden Olenloistava.fi-verkkokaupan kanssa. Heijastavia tuotteita myyvä Olenloistava.fi lahjoittaa osan tuotoistaan Lasten ja nuorten säätiön työhön nuorten hyvän elämän edistämiseksi. 

“Olen loistava syntyi, kun halusimme luoda heijastimia, joilla on tarina. Sen lisäksi, että haluamme lisätä liikenneturvallisuutta, Olen loistava on muutakin. Se on viesti siitä, että jokainen on loistava juuri sellaisena kuin on. Erityisesti nuoriin kohdistuva sosiaalisen median luoma paine omasta minäkuvasta ja ulkoisesta olemuksesta on todellinen. Haluamme puuttua tähän ja kannustaa ja tukea nuoria, ja siksi tuntui luonnolliselta ohjata osa tuotosta Lasten ja nuorten säätiölle”, verkkokaupan perustaja Johannes Weckman sanoo.

Mielekäs tapa toteuttaa vastuullisuutta käytännössä

Yhteistyö yritysten kanssa on olennainen osa Lasten ja nuorten säätiön toimintaa. Rahalahjoitusten lisäksi monet yritykset osallistuvat toimintaan esimerkiksi tarjoamalla nuorille työharjoittelupaikkoja tai jalkauttamalla työntekijänsä oppilaitoksiin kouluvierailijoiksi. Yksi yhteistyön muoto voi olla myös esimerkiksi nuorten elämäntaitoja vahvistavan työpajajakson mahdollistaminen. 

Lasten ja nuorten säätiön yritysyhteistyön asiantuntija Hanna Koskenkangas on uudesta yhteistyöstä innoissaan. 

“Vastuullisuus on jo nyt erottamaton osa monen yrityksen strategiaa. Tämän päivän nuoret voivat olla monen yrityksen tulevaisuuden työntekijöitä, joten nuorten tukeminen koetaan mielekkääksi tavaksi toteuttaa vastuullisuutta käytännössä. Lahjoitusten tuotoilla rohkaisemme nuoria rakentamaan itselleen merkityksellistä tulevaisuutta”, Hanna sanoo. 

Lämmin kiitos Olenloistava.fi, että tuette kanssamme nuorten tulevaisuutta! 

Tule mukaan!

Haluatko kuulla lisää yhteistyömahdollisuuksista kanssamme? Ota yhteyttä Hannaan: hanna.koskenkangas(at)nuori.fi, p. 040 589 0551. 

Lue lisää yhteistyöstämme yritysten kanssa täältä

‹ Takaisin listaukseen