Julkaistu: 4.2.2019

Rekrytoimme nyt: viestinnän ja varainhankinnan asiantuntija

Lasten ja nuorten säätiön tavoitteena on yhteiskunta, jossa jokaisella nuorella on merkityksellinen tulevaisuus. Toimintamme tavoittaa kymmeniä tuhansia eri elämäntilanteessa olevia nuoria ympäri Suomen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton säätiö, jonka rahoitus tulee sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta.

Säätiö on pian valmistuvan strategiansa myötä astumassa uuteen aikakauteen. Viestinnän asiantuntijana pääset työsi ensimetreiltä lähtien luomaan uutta, kun uudistat kanssamme Lasten ja nuorten säätiön viestintää ja varainhankintaa sekä rakennat uuden strategian mukaista brändiä.

Valittava henkilö vastaa säätiön viestinnän ja varainhankinnan kokonaisuudesta yhdessä toiminnanjohtajan ja tiimipäälliköiden kanssa. Hakemamme henkilöllä on kyky liikkua ketterästi viestinnän ja varainhankinnan strategisesta suunnittelusta käytännön toteutuksiin.

Päätehtävänä on vahvistaa säätiön tunnettuutta ja laajentaa säätiön rahoituspohjaa monipuolisen varainhankinnan avulla. Työnkuvaan kuuluu myös muun muassa kampanjoiden toteutusta, monipuolista sisällöntuotantoa ja verkkosivujen ylläpitoa.

Etsimme innostunutta ja kokenutta tekijää osaksi osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän, jossa on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Vastaat suoraan toiminnanjohtajalle.

Edellytämme:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä
  • Vahvaa tietotekniikan ja verkkoviestinnän osaamista
  • Rohkeutta ja tuloshakuisuutta
  • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin osaamista

Arvostamme:

  • Myynti- ja markkinointihenkisyyttä
  • Nuorisotyön tuntemusta
  • Kokemusta yritysvarainhankinnasta
  • Visuaalisen viestinnän osaamista

Järjestötyön tuntemus on hyvä tuoda esille, mutta se ei ole valinnan edellytys.

Tehtävä on uusi ja toistaiseksi voimassa oleva. Toimitilamme sijaitsevat Kruununhaassa Helsingissä.

Lähetä palkkatoiveen sisältävä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 24.2. mennessä osoitteeseen rekry@nuori.fi.

Otamme mielellämme vastaan myös videohakemuksia! Kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Olli Alanen 11.2. ja 18.2. klo 14–16, puh. 050 502 5007.

‹ Takaisin listaukseen