Julkaistu: 30.9.2018

Tervetuloa Eija ja Milla!

Eija Tolonen on aloittanut Lasten ja nuorten säätiön talous- ja hallintopäällikkönä elokuun lopussa. Aiemmin hän on työskennellyt monipuolisissa talouden ja hallinnon tehtävissä muun muassa Pop & Jazz Konservatoriossa, Jääkiekkoliitossa, Suomen Liikunta ja Urheilu ry:ssä ja Gramex ry:ssä.

Kaksosuus ja koripallo ovat osa Eijan identiteettiä ja ovat osaltaan muokanneet hänestä sosiaalisen ja positiivisen innostujan. Perhe, kissat, koripallo, kirjat, elokuvat ja ystävät ovat lähellä Eijan sydäntä.

Milla Minerva Mertanen on aloittanut Lasten ja nuorten säätiössä elokuun alussa. Milla on työskennellyt aiemmin taiteen ja kulttuurin kentällä tuottajana, opettajana, kouluttajana, ohjaajana sekä monenmoisissa rooleissa erilaisissa kehittämistehtävissä ja tapahtumatuotannossa. Erilaiset projektit kulttuurikentällä ovat kasvattaneet Millasta ikuisen innostujan, joka suhtautuu elämään jatkuvana mahdollisuutena oppia ja kehittyä ihmisenä. Millaa kiinnostaa tasapainoilu muuttuvassa yhteiskunnassa, taide, kulttuurihäppeningit ja pyöräily.

Säätiössä Milla koordinoi ja kehittää GLOW-hanketta. Milla on koulutukseltaan Teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) sekä YTM. Tällä hetkellä hän kasvattaa osaamistaan Taideyliopiston erikoistumiskoulutuksessa. Ja koska ”kerran kulttuurikentän freelancer, ikuisesti kulttuurikentän freelancer”, Milla toimii kaiken muun ohella myös tuottajana sekä opettajana taiteen kolmannella sektorilla.

Eija kuvassa vasemmalla ja Milla oikealla.

‹ Takaisin listaukseen