Julkaistu: 25.6.2018

Rekrytoimme nyt: talous- ja hallintopäällikkö

Lasten ja nuorten säätiö vahvistaa nuorten kykyä elää hyvää ja oman näköistään elämää. Työtä tehdään luovilla ja toiminnallisilla menetelmillä yhteistyössä paikallisten osaajien kanssa niin Suomessa kuin kehittyvissä maissa. Toiminnan tavoitteena on, että nuorten elämäntaidot vahvistuvat ja he löytävät oman paikkansa yhteiskunnassa. Säätiö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.

Etsimme nykyiselle talous- ja hallintopäälliköllemme jatkajaa, joka hallitsee excelit ja pyörittää lukuja leikiten. Vastaat Lasten ja nuorten säätiön taloushallinnon kokonaisuudesta. Talous- ja hallintopäällikkönä työnkuvaasi kuuluvat talouden suunnittelu, seuranta, raportointi, kirjanpito, käytännön taloushallinto ja talousprosessien kehittäminen sekä henkilöstöhallintoon ja rahoitukseen liittyvät tehtävät. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vankkaa työkokemusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii:

  • vahvaa taloushallinnon osaamista
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • organisointitaitoja ja järjestelmällistä työotetta
  • ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • hyviä IT-taitoja

Eduksi hakijalle katsotaan kokemus kolmannen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnosta, hankkeiden ja avustusten hallinnoinnista sekä varainhankinnasta. Toivomme, että olet työssä oma-aloitteinen, tarkka ja joustava, sekä osaat käyttää nykyaikaisia toimistotyöhön ja taloushallintoon liittyviä järjestelmiä. Haluamme joukkoomme ihmisen, joka rikastuttaa työyhteisöä ammatillisen osaamisen lisäksi myös persoonallaan.

Mikäli koet, että oma polkusi voisi seuraavaksi suuntautua meille, tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden olla mukana rakentamassa entistä parempaa yhteiskuntaa nuorille
  • monipuolisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden kehittää omia tehtäviä
  • innostavan, osaavan ja tulevaisuusorientoituneen työyhteisön

Työ alkaa 3.9. tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa: toiminnanjohtaja Olli Alanen, olli.alanen (at) nuori.fi ja puh. 050 502 5007.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive ja ansioluettelo 5.8.2018 mennessä osoitteeseen olli.alanen (at) nuori.fi. Hakemuksia käsitellään myös ennen hakuajan päättymistä.

‹ Takaisin listaukseen